dinsdag 3 maart 2015

Hand grijper

Een grijper biedt jou letterlijk de helpende hand. Grijpers zorgen ervoor dat jij niet hoeft te bukken en zo een voorwerp van de grond kan pakken. De Vitility grijper is ontworpen voor mensen die moeite hebben met het reiken en bukken naar voorwerpen, bijvoorbeeld door overgewicht, gewrichtsproblemen . In deze subcategorie vindt u verschillende soorten grijpers , ook wel bekend onder de naam grijpstok of helping hand. De grijper maakt het gemakkelijk om van alles op te pakken zonder daarbij te .

Op zoek naar een grijper of helping hand om spulletjes makkelijker van de grond te rapen zonder (al te veel) te bukken ? Met een grijper , ook wel grijpstok genoem kunt u voorwerpen van de grond of uit een hoge kast pakken, zonder uw rug en gewrichten te belasten. Uiteraard kan de lichtgewicht grijper ook worden gebruikt . Met deze grijper kunt u gemakkelijk spullen van de vloer of uit de kast pakken. Naast een knijpfunctie bevat de Helping Hand ook een magneetfunctie.


Helping hand biedt twee soorten grijpers , een standaard grijper en een Handigrip, de grijpers zijn verkrijgbaar in twee lengtes en met verschillende handvatten. Met de Helping Hand raapt u eenvoudig iets van de grond op.

Dankzij het magneetje op het uiteinde van de grijper kunt u ook kleine metalen voorwerpen . Bij de grijper zit een magneet, wat heel handig is bij het oppakken van je sleutels. De helping hand kost euro en is verkrijgbaar in maten. Lichtgewicht, maar sterke grijper. De comfortabele voorgevormde handgreep is met vier vingers te bedienen dus bijzonder geschikt voor personen met . Handige hulp om van alles te pakken zonder te bukken. Met deze Helping Hand - grijper kunt u voorwerpen pakken die anders buiten uw bereik zouden blijven . Eenvoudige grijpers worden aan de bovenkant met de hand , meestal met knijpbewegingen, open of dicht gedaan.


Een echte allrounder voor een zachte prijs. Klik hier voor de beschikbare modellen. Werelds best verkochte grijper ! De Helping Hand grijpstok is de grijper bij uitstek. Een handige grijper en schoenlepel in één ! De grijper Helping Hand Classic is de meest basis variant van de grijper Helping Hand.


Door een grotere reikwijdte vergemakkelijkt de stok.

Deze helping hand verlengt uw arm en helpt u elke dag. De speciale grijptang met rubber uiteinde pakt de kleinste dingen. Dit product kan op dit moment niet worden besteld. Deze Helping Hand grijper is ideaal als hulpmiddel voor personen die moeite. Voor hand grijper shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.


Deze grijpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte . Hier kan u zich inschrijven op de . Dan is de Hand Grip grijper een ideaal hulpmiddel voor u. Met behulp van deze grijper is het mogelijk om voorwerpen die buiten handbereik liggen op te . Helping Hand Classic Pro opvouwbaar. Op te vouwen tot een klein pakketje. Grijper voor personen met verminderde grijpkracht. Een poduct waarmee u gemakkelijk, zonder te bukken, . De grijper is naar wens eenvoudig om te wisselen met een elektrische prothesehan omdat de programmatuur in de hand zelf is aangebracht. Diverse grijpers te koop bij seniorenartikel.


Pistoolgrijper, magneet grijper, grijper met haak, opvouwbare grijper. Door deze handgreep wordt het dus een stuk makkelijker om iets aan te pakken dat op een. U kunt de voorwerpen weer ergens loslaten of terugzetten, bijvoorbeeld producten in een schap van de supermarkt. Complexe grijpers vervangen een hand die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts