woensdag 18 maart 2015

Kunststof riem

Stevige kunststof riem met het Mammut logo. Kunststof Broekriemen koop je eenvoudig online bij bol. Ideaal voor het dragen van reis- en klimbroeken. Door zijn kunsstof sluiting ook erg handig bij vliegreizen. PU transportriemen en kunststof kettingen.


Tactische Duurzaam Nylon riem met kunststof gesp - willekeurige kleur ( 120cm Full Length) 63632018. Online winkelen voor voordelige . Jayz kunststof riem koop je online bij OTTO. Yoga riem een praktische steun voor uw hatha Yoga-beoefeningen. De Yogariem is vervaardigd van katoen. Afmeting: m lang x mm breed.


Ervaar deze elastische riem van absolute topkwaliteit en voorzien van onderscheidende gesp in. Anti-kras kunststof gesp met Snickers Workwear symbool. Het vervangt de traditionele stalen kabel met het voordeel dat het niet gaat draaien. KHondenriem Coil Lease Large turquoise.


Trixie riem nylon m/mm lichtblauw/bruin NOG OP VOORRAAD! In het begin van dit filmpje kun je zien hoe Eric de riem getest heeft! Heel simpel; kunststof is lichter dan een metalen ketting… De riem weegt gram. BDU- riem in kunststof , geschikt voor airsoft, paintball, miliciens.


Deze broeksriem met een lengte van 1cm is instelbaar en voorzien van een snelsluiti. Accubak Accubak gemaakt van zuurbestendig kunststof met riem en deksel. Bekijk de categorie riemen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis . Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Een riem of ceintuur is een meestal leren of kunststoffen band met een gesp, die men om het middel kan dragen. Het doel van een riem is het afzakken van een . Lasbare aandrijfriemen zijn gemaakt van thermoplastisch kunststof. Je maakt ze eenvoudig op maat door de uiteinden van de riem te verhitten en aan elkaar te . Agrivet veehalsband met kunststof gesp. Zeer sterk en duurzaam, Lange gebruiksduur (gemiddeld driemaal langer dan riem met metalen gesp), Riem blijft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts