maandag 2 maart 2015

Multifunctionele zaklamp

Deze multifunctionele zaklamp is geschikt voor vele verschillende doeleinden. Om te kamperen, voor gebruik in je technische kelder of in een noodpakket voor. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Let there be light - and this LED . Een unieke, robuuste camping lamp die ook uitermate geschikt is voor ieder Outdoor avontuur.

Nooit meer batterijen zoeken die altijd leeg zijn want de zaklamp laadt op door licht, ook van een. Fantastische gebruiksvriendelijke, multifunctionele zaklamp ! Altijd handig voor in uw gereedschapskist, zowel in en rond het huis als in theaters en bij live-events. Deze LED- zaklamp kunt u zowel zelf vasthouden als aan . NIEUWE multifunctionele zaklamp met gewone zaklamp, tl-lamp en oranje gevaarpinker.


Zaklamp : Ledlampjes Geven Voldoende Licht Om Donkere Gangpaden Te . Hoogwaardige en robuuste zaklamp in geëloxeerde aluminiumbehuizing, ideaal voor noodgevallen, outdooractiviteiten, werkplaats, auto en vrije tijd Schokvast . Multifunctionele Ledkampeerlantaarn En Zaklamp , Merk: Perel, Rubriek:.

NiteCore multifunctionele hybride zaklamp met lichtstanden, en stroboscoop- en SOS-functie. Beschrijving: De multifunctionele zaklamp biedt maar liefst in drie opzichten licht in de duisternis. Met geïntegreerde laser, UV en LED-licht is het een universeel . De krachtige LED zaklamp heeft een 3W cree LED lamp voor een krachtige lichtbundel. Met deze multifunctionele zaklamp valt u immers NOOIT zonder elektriciteit, dit dankzij de . Bevestigingsclip en magnetische positioneringsmogelijkheid houden de handen vrij voor andere . Bestel deze multifunctionele led- zaklamp online of bekijk meer led lampen als giveaway op MultiGift.


Zakformaat LED-lamp voor multifunctioneel gebruik. Kunststof handgreep met geïntegreerde magneet 360° . Het is een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één, compact en oplaadbaar. In de hoogste stand geeft de uiterst . Led- zaklamp voor verschillende doeleinden, zoals noodverlichting, leeslampje, werklamp en campingverlichting, met magneet en haak achter, afmetingen 210 . Vergelijk en koop goedkope Zaklampen online bij ShopAlike.


ABS behuizing met aluminium afwerking. Handig voor noodgevallen, maar . Inclusief knoopcel batterijen.

Ideaal ook voor onderweg, bijvoorbeeld bij het kamperen of wandelen. Een zaklamp en lantaarn in een enkel toestel. Uiterst geschikt als sfeerverlichting.


Lantaarn: ledlampjes met matte lens zorgen voor een sfeervolle verlichting. De 123led multifunctionele oplaadbare led zaklamp is een oplaadbare looplamp met twee verschillende soorten ledlampen. Actieve filters : Categorie : multifunctionele zaklamp. Haal ook een stevige professionele zaklamp in huis.


Met deze SWAT zaklamp heb je een zeer stevige en toch kleine zaklamp in huis die herlaadbaar is. Stel je voor dat de stroom uitvalt. In hoeveel kleuren wilt u bedrukken? KENMERKEN Biedt voldoende helder licht om te lezen, enz. Abs behuizing met aluminium afwerking.


Delige multitool met COB LED-lamp, verschillende lichtfuncties en zoomfunctie. Maar ook als werklamp of vis lamp, tevens als gevarenlicht om veiligheid bij pech . De lamp kan gebruikt worden als zaklamp of uitgeschoven worden tot werklamp. Deze zaklamp heeft verborgen functies door de ingebouwde tools.


Praktisch en bijzonder relatiegeschenk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts