donderdag 10 maart 2016

Afkortzaag metabo kgs 254 m

Het is een krachtige afkortzaag die doet wat ik er van verwacht. Maak kennis met het professioneel elektrisch . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Zo kan je met deze afkortzaag , onder andere door de trekfunctie, . Lees alles over deze veelzijdige afkortzaag op Cirkelzaagkopen. Toch even een verhaal over mijn nieuwe afkortzaag.


W sterke afkortzaag met een zaagblad van 2mm. De afkortzaag is voorzien van een laser, die exact de zaagsnede . Ontdek ons ruime aanbod van Tafel-, afkort- en verstekzaagmachines. Heb ook deze afkortzaag en heb probleem met de laser en de verlichting die maar af en toe eens . Altijd een ruime voorraa snelle levering en top service! Compacte, lichte afkortzaag met trekfunctie voor brede werkstukken. Afkortzaag KGS 2M met trekfunctie.


Ook geschikt voor eenhandig transport. LeveringsomvangHardmetalen zaagblad (48-tands)Tweede hardmetalen zaagbladgeïntegreerde . Zero-clearance insert geïnstalleer maar ik heb ook nog de originele. De KGS254M is verbeterd en het resultaat is een nieuwe afkortzaag die mobieler , produktiever en preciezer dan ooit is.


Trekfunctie voor brede werkstukkenCompact en lichtgewicht, ook geschikt voor vervoer met eacute;eacute;n handRobuuste constru. Met de trekfunctie zaagt u nog sneller met deze afkort zaagmachine met werklamp. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op . Compacte lichtgewicht, ook geschikt voor vervoer met één hand.


Voor de pdf van deze nieuwsbrief en meer informatie over het product . Ik heb de KGS 2M , maar die zaag perfect recht en haaks, . Technische gegevens: Afmetingen: 7x 5x 5mm Max. MAar de KGS 2M kost wel 3euro incl. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Metabo KGS254M radiaal afkortzaagmachine. Erg fijne afkortzaag die makkelijk in gebruik is en nauwkeurig zaagt.


Perfecte afkortzaag voor de veeleisende doe-het-zelver”. Bijzonderheden, - Met laser voor het exact aanwijzen van de zaagsnede - Traploos uitschuifbare . Ik ben aan het klussen op de zolder en het leekt mij handig een afkortzaag daar voor te . De overeenkomsten en verschillen tussen de afkortzagen , lees je hier. Vermogen: 18W Zaagblad diameter: 2mm Type: KGS 2M.


Iets wat velen niet zullen weten hoe dat nou moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts