woensdag 23 maart 2016

Spanband oprollen

Gesloten, hierbij staat hij op slot. Ik was het zat om iedere keer als ik ze gebruikte ze met de hand te staan oprollen. Altijd een zootje die spanbanden ! In deze korte instructievideo wordt getoond hoe je het beste met een spanband kunt omgaan.


Uniek systeem voor het snel en handig oprollen van spanbanden.

De werkwijze is zeer eenvoudig. De spanband oproller is eenvoudig in het frame te schuiven van uw aanhanger. Bij de stand van Alex Smit (124a) ligt de nieuwe Strapwinder, een kunststof systeem om spanbanden op te rollen dat licht en goedkoop is. Oprollen doet u nu slechts in . Nooit meer spanbanden oprollen met deze geniale uitvinding!


Deze spanband oproller bespaart u tijd én moeite. Gebruikstoepassing: Voor het snel en eenvoudig oprollen van spanbanden en lading-vastzetsystemen.

Voorzien van dubbele gecoate haken. Na het losmaken rolt de band zichzelf weer automatisch op dus nooit meer problemen met de spanband oprollen ! Door het ingenieuze systeem rolt deze spanband zichzelf op met druk op de . Onmisbare tool voor alle truckers en gebruikers van spanbanden. Proplus spanbanden zet jouw lading goed vast met deze spanbanden van proplus. Spanband oproller met krachtige magneet voor het oprollen van al uw spanbanden.


Na gebruik laat je de spanband automatisch oprollen zodat je hem netjes . En belgie vanaf 1euro (tot kg) spanband met ratel en automatisch oprolmechanisme. Scheelt wel een hoop tijd met het oprollen van de banden. Als je je spanband keer moet ratelen om hem vast te hebben gebruik je ze . Bijzonderheden, - Snel oprollen van sjorband - Sjorband niet in de knoop.


Toepassingsgebie - Sjorbanden tot meter. De Rewinder is een professionele spanbanden oproller waarmee je een spanband kan oprollen in minder dan seconden. Uniek oprol - en opbergsysteem voor spanbanden.


Spanbanden zijn handig om snel en veilig lading vast te zetten. Maar waar laat je ze wanneer je ze niet .

Details: - Snel oprollen van sjorband: - Sjorband niet in de knoop. Eigenschappen: - Maximale bandbreedte is 25m- Maximale bandlengte is meter. Deze handige EESSY strapwinder biedt u veel tijdbesparing en voorkomt herhaaldelijke ergernis bij het oprollen van spanbanden.


Metalen uitvoering Eenvoudig maar zeer effectief hulpmiddel voor het snel en strak oprollen van spanbanden. Bestel Haspel voor het oprollen van spanbanden voor uw aanhanger, via TB Onderdelen, uw aanhangwagen onderdelen specialist. Trek bij de blower de spanband vervolgens goed aan zodat de. De haspel is gemonteerd op de . Wanneer u klaar bent met oprollen heeft u een.


Jumbo spanband 185cm – Met automatisch oprol systeem – 340kg. Geschikt voor spanbanden met een breedte van 50mm en een lengte tot meter. Na het oprollen draait u de hendel een kwartslag in de tegenovergestelde . Bent u op zoek naar een spanband op rol?


Wij bieden verschillende soorten . Het oprollen van de spanband na gebruik is echter vaak tijdrovend en vervelend. Je kan de spanbanden gemakkelijk in slechts stappen en in minder dan 15. Omdat de spanbanden zelfoprollend zijn zal de band met één druk op de knop oprollen net zoals je weleens ziet bij bijvoorbeeld een autoriem . Gewoon oprollen en een spanband er omheen doen. QuickLoader automatische spanbanden verpakt per stuk.


Met de hand oprollen van een spanband duurt ongeveer . VDS Automatic Spanband-systeem. Vasthaken, sjorren, ontgrendelen en automatisch de spanband oprollen ! Vervolgens het kussen oprollen ,beginnen met oprollen aan de voorkant van het. Snel en makkelijk uw spanband oprollen Voor zowel de grote (50mm) als de kleine (mm) spanband Vervaardig uit RVS Eenvoudig in bijvoorbeeld een rong .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts