dinsdag 1 maart 2016

Magnetische zaklamp

Met magnetische onderkant en kop. Zaklamp telescopisch uitschuifbaar van 1tot 570mm. Platte, magnetische zaklantaarn met twee witte LED -lampjes, drukknop en voorzien van polsriem.


Vind magneet zaklamp op Marktplaats. Led zaklamp met uittrekbare telescopische hals en magneet led`s magnetische punt uittrekbare.

Atract magnetische zaklamp bedrukken met logo. Bestel deze atract magnetische zaklamp online of bekijk meer led lampen als giveaway op MultiGift. Dit cadeau is een echte must-have voor klussers en . Al ruim jaar ervaring met relatiegeschenken! Deze praktische, superplatte zaklamp (mm) heeft een ingebouwde magneet.


JMC - MF6FLEX magnetische zaklamp. Merk: Kikkerland Model: Black Beschikbaarheid: Op voorraad.

Kies voor de bedrukte en onbedrukte producten van Promotieartikelen. Makkelijke magnetische zaklamp van Johntoy. Aan de achterkant van deze dunne zaklamp (mm) zit een magneet zodat je . Handig om bij u te hebben in geval van pech onderweg. Laat de zaklamp bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken. Gratis verzending, snelle levering.


Beta zaklamp met magnetisch uiteinde voor metaal en een buigbare arm voor houvast aan stangen. Praktisch en makkelijk in te zetten voor verlichting van . Bekijk alle zaklampen in onze catalogus. Super dun en met een magnetische rug zodat je het op bijv. Een klein cadeautje is een mooi gebaar.


Magnetische LED zaklamp koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade. De zaklamp blijft in de ingestelde positie staan. Ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te verlichten.


LED zaklamp met batterij van Energizer, magnetisch - Zoek je een handige huis- tuin-en-keuken zaklamp met LED licht?

De Heavy Duty magnetische , telescopische zaklamp met ledverlichting van AmPro Tools is een erg handig hulpje. Hij is uitschuifbaar tot cm . Topmerken zoals Olight, Streamlight, Ledlenser, Nitecore en Fenix vind je bij Zaklampen. Alle soorten zaklampen en bijbehorende laders, kleurenfilters en . W LED COB zakpen clip licht werk inspectie lamp magnetische zaklamp zaklamp - Blue. Ultra felle, LED lamp met sterke ingebouwde magneet en hanghaak voor camperen en het werken onder de motorkap. Telescopische zaklamp met aan het uiteinde een magneet.


Met deze lamp kunt in alle moeilijke hoekjes schijnen en bijvoorbeeld een schroefje oppakken. Deze magnetische LED-werklamp is perfect voor elke situatie. A-tract magnetische zaklamp als relatiegeschenk - giveaway - promotie materiaal bedrukt met uw logo.


Olight X-WMmagnetische wapenklem voor uw zaklamp. Draai uw mobiel voor de Prijs informatie. Per stuk al vanaf € per stuk. Werkt op 3x AAA batterijen en worden inclusief meegeleverd. Vooraf niet te bepalen welke kleur u ontvangt Dit artikel wordt . Het perfecte instrument voor het vinden en oprapen van schroeven, moeren, bouten,.


Slanke, magnetische zaklantaarn met lichtstanden - LED knipperlicht, LED. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Zaklampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts