maandag 27 juni 2016

Toolwelle garagekrik

Helaas is deze aanbieding niet meer te bestellen. Schrijf u in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om nooit meer een aanbieding te . Toolwelle Transportsysteem Prof. Deze professionele garagekrik is ideaal voor het gebruik in de garage en onderweg.


Vandaag één van de meest verkochte garagekrikken van de Benelux in de dagaanbieding op Wilpe. Professionele kwaliteit - Maar liefst ton! De krik heeft een hefvermogen van. Eén van de best verkochte garagekrikken van de Benelux!


Hydraulische potkrik - Hefvermogen tot ton - Telescopische zuiger. Een van de best verkochte garagekrikken van de Benelux! Carpoint verrijdbare garagekrik Onmisbaar in jouw garage is deze verrijdbare garagekrik van Carpoint. Doordat de krik twee vaste en twee zwenkbare wielen . Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Goede professionele garagekrik omega ton met snellift. Garagekrik Ton Laag model in Hollandscheveld . Werk uitstekend enkel chip van een gietijzerwiel af maar doet niets af aan de werking er. Rustbuster biedt je daarom een professionele garagekrik met een hefhoogte van cm en een maximaal te heffen gewicht van 22Kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts