maandag 13 juni 2016

Laserliner afstandsmeter

Laser- afstandsmeter – eenvoudige bediening. Meetbereik binnen van tot m -Hoge meetnauwkeurigheid ± mm (karakteristiek) -Met de . Koop met zekerheid voor de beste . Laserafstandsmeter met kleurendisplay en nieuwe meettechnologie. Op de komma nauwkeurig met laser voor de exacte berekening van lengtes. Vandaag bestel morgen in huis. Scherpe prijzen, gratis verzending va eur.


Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Professionele laser-afstandsmeter. Deze afstandmeter heeft een meet bereik van 5cm tot meter.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Grote voorraa snelle levering en bewezen service! Eenvoudige hoogtemeting met tweevoudige Pythagoras-meetfunctie voor de automatische . Meetnauwkeurigheid ñ2mm (karakteristiek) Met de oppervlakte- en volumefunctie kunnen . Zoek naar laserliner afstandsmeter op Kelkoo. Afstandsmeters met tal van functies voor de vakman. Vergelijk alle laserliner afstandsmeter aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.


LASERLINER Luchtstroommeter AirflowTest-Master. Dankzij het zeer compacte formaat neem je de afstandsmeter met gemak overal mee. Handige en snelle afstandsmeter van Laserliner. Met Bluetoothfunctie voor het live uitlezen van data op je mobiel, tablet of laptop.


Laserliner DistanceMaster is een professionele laser- afstandmeter. Een afstandsmeter (of rangefinder) is een optisch of elektronisch apparaat of instrument waarmee afstanden gemeten kunnen worden, bijvoorbeeld de afstand . AFSTANDSMETER Woonruimten AFSTANDSMETER Woonruimten, oppervlakken en hoogten op de punt nauwkeurig uitmeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts