donderdag 30 juni 2016

Fristads werkjas

A selection of recommended styles of . De jas heeft een rits tot bovenaan de kraag, . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Fristads werkkleding koop je bij Bedrijfskledingshop. Materiaal: 1 polyamide, voering van 1 polyester, verstevigingen in 1 nylon. Een goede werkjas kopen die ook nog eens comfortabel is?


U heeft uitgebreide keuze in werkjassen , softshelljassen, werkbroeken, werkvesten, werktruien en t-shirts. Wij kunnen het bedrukken en borduren in uw eigen . Fristad Kansas maakt al meer dan jaar werkkleding. Ook is hij voorzien van verstelbare mouwen en taille.


Online kopen en veilig betalen. Verstevigingen van 1 polyamide. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Nieuw werkjas fristads pilotjack piloten pilot jas winterjas maat l geen bedrijfs reclame op de jas gevoerd voor de winter niet smsen maar alleen bellen of mailen . WERKJAS Vlamvertragend Antistatisch Katoen, Polyester,. Vuil-, olie- en waterafstotend. Reflecterende details op de schouders.


Contrasterende stiksels voorgevormde mouwen verstelbare mouwen en tailleband breed rugpand met schouderpas rits aan de voorkant met stormklep . Productomschrijving: Kansas Color Stofjas een werkjas met drukknopen en riem op het rugpand. Met meer dan 5modellen in onze collectie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts