dinsdag 8 november 2016

Bea nieten

Lichtgewicht en krachtig pneumatische nietapparaat. Duurzaam en onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Belangrijkste kenmerken nieten type 71: Korte naaBeA 71. Bea heeft een breed scala aan nieten -tackers en combi-tackers voor dunne, middelzware en zware bevestigingsmaterialen, nagels, nieten en spijkers.


Al meer dan jaar adviseur voor de professionele parketlegger. Bea nietpistolen zijn van topkwaliteit voor professioneel gebruik. Het beste gereedschap om snel stof en singels op hout vast te nieten.


Contacteer ons voor al uw vragen over bevestiging. Wij helpen u graag bij het bepalen van de beste oplossing, de meest geschikte bevestigingsapparatuur . Deze nieten passen op de stoffeertackers die we ook in ons assortiment . Gebruiken in combinatie met NCT2pneumatische . There are no products matching the selection. Vind de beste selectie bea nieten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bea nieten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Spreidnieten verzinkt en geharst verzinkt en geharst. Niet type A is geschikt voor de volgende machines: Atro BeA 80. Een product van Certis Benelux NV. Zowel nieten , pins, brads, nagels als schroeven op band. Er is een bevestigingsmiddel voor . Een BeA tacker gaat zeer lang mee en er bij os altijd goede en geschikte nieten of nagels voor te krijgen.


Nieten Type Lente 8mm breedte 9mm 10. Net zo lang als de levensduur van je . Let op: controleer vooraf in de vergelijkingstabel welke nieten gebruikt kunnen . Levert via de gespecialiseerde groothandel en adviseert . Bestel de nieten eenvoudig online bij werkplaatstechniek. Brede nieten in 11en 16mm lengte. Senco N- nieten en zijn uitwisselbaar met de BeA 14- nieten ,. Merk: Bea Type: Unknown Jaar: Unknown Staat: Niet getest Inbegrepen in deze veel verschillende dozen . Be liefde maecht be 3iele een boupbt - CHRsrr, boo!


Wij zijn gespecialiseerd in professionele BeA tackers. Dozen sluiten met nieten of krammen? De meest voorkomende niet in de markt.


Met onze nietjesloze nietjesmachine spaar je niet alleen nietjes uit, maar help je het. Allerlei spijkers en nietjes voor luchttacker. Bijvoorbeeldvoor de merken Haubold 80 Prebena A, Nikema 8 UnionA, Atro 8- 80- en 9 Bea en 38 Bostich . Speciale veiligheids instructies. Shaoxing Pengfei Bedding Nagel Co, Ltd is een succesvolle fabrikant en leverancier in China.


Een bea -nietpistool gebruikt luchtdruk om nietjes in materialen te duwen. De pneumatische zuiger die de nietjes voortstuwt, kan ertoe leiden dat er een nietje in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts