donderdag 24 november 2016

Dopsleutel 24

De gecombineerde GAMMA-ring-steeksleutel is geschikt voor moeren en bouten met een afmeting van 24mm. Deze sleutelwijdte komt overeen met de . Sencys heeft een breed assortiment handgereedschap dat is gemaakt van de beste materialen en volgens de laatste technische . De dop is gemaakt van sterk chroom vanadium staal. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voorraa Voor vrijdags bestellen, de week daarna vrijdags in huis.


Dop , ook wel dopsleutel genoem maat mm. Een dopsleutel wordt gebruikt om een moer of bout, al naar gelang de maat, in of uit te draaien. Verzendkosten € Nog € 4 tot gratis verzending! Prijzen zijn inclusief BTW. Makkelijk online te bestellen, levertijd binnen werkdagen.


Ruime keuze in Mannesmann producten. Deze dopsleutel van Kreator is gemaakt van chroomvanadiumstaal en heeft een diameter van 24mm. Binnenvierkantaandrijving volgens . Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat. Uitvoering: Vernikkeld en verchroom fijn gepolijst.


Materiaal: speciaalstaal CHROOM-MOLYBDEEN. Perfecte dopsleutel voor het achterwiel voor motoren met een centrale bout en swingarm. Bestel de Ironside Doppenset - -delig - In koffer dopsleutel vanaf € 11bij GYZS. Facom staat bekend om haar innovatieve producten. Te koop aangeboden: een delige halfduims dopsleutelset van hazet.


Voor werk in koker of op lange schroefdraad. Stalen dopsleutel van uitzonderlijke kwaliteit. Stanley FatMax ratelstiftsleutelset ( x mm). Deze tolerantieklasse geldt slechts voor ringsleutels of dopsleutels , die niet . Bahco dopsleutel voor ratel 24mm. Login voor prijs en levertijd . Kinzo, high quality reliable tools.


GEDORE DOPSLEUTEL TX19-E - - Biesheuvel Techniek webshop. Chroom-vanadiumstaal, mat verchroomd. Seneca Tools Dop kant mm. Dopsleutel , momentsleutel, (kracht) dop. Dunwandig en twaalfkantig, verchroomd.


De dopsleutelset wordt geleverd in een overzichtelijke, metalen koffer. Bit- dopsleutel voor binnenzeskant schroeven, kort. Deze Skandia dop geschikt voor mm bouten en moeren, ook wel dopsleutel genoem heeft aan de ene kant een binnenzeskant voor een moer of bout en . Beta 969B - DOPSLEUTEL VOOR NAAFMOEREN.


Het speciale, afgeronde binnenkant profiel geeft de dopsleutel een . Vanaf mm vierkant afgedraaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts