woensdag 16 november 2016

Weller gassoldeerbout

Bestel nu online of vraag advies aan één van onze solderen . Vind weller soldeerbout op Marktplaats. Vind GASSOLDEERBOUT WELLER op Marktplaats. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Het navulbare of hervulbare gasreservoir is . De soldeerbout ziet er uit als een pen en .

Temperatuurregeling (solderen) . Gassoldeerbout vor hard- en zacht solderen. Met temperatuurcontrole, inclusief gasvulling Iso Butaan. Vergelijk 2klus artikelen van de beste merken, o. Butaangas soldeerbout voor alle soorten van draadloze toepassingen, in een stevige opslag en transport box. Schrijf de eerste review over dit product. De Pyropen piezo van weller is een gassoldeerbout die 3u mee kan.


Soldeerbout met functies: solderen, hete lucht. Meld u hieronder dan direct aan.

Werkt op butaangas, hervulbaar en kan overal gebruikt worden. Bestaat uit gassoldeerbout met stift Cen aflsuitdop, met ingebouwde vonkaansteker. Binnen seconden is de Pyropen klaar om te solderen.


Een soldeerbout of bout is een stuk gereedschap met een metalen punt die tot 400. Kleine afmetingen voor een comfortabel gebruik. Draadloze soldeerbout voor een complete mobiliteit. Snel, verwarmt in minder dan seconden. Kegelvormige soldeernaald voor moeilijk toegankelijke plaatsen.


Snoerloos solderen met temperatuurregeling. Soldeerstiften, heteluchtstiften en heteluchtreflectors leverbaar. Het apparaat is navulbaar en werkt op butaangas. Verzendkosten, € (bij vooruitbetaling in NL). Deze handzame snoerloze gassoldeerbout met temperatuurregeling is naast het gewone soldeerwerk bij uitstek geschikt voor het solderen van elektronica.


Nieuw in Doos Verkoopprijs: € 129. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Deze soldeerbout werkt op butaangas en heeft een traploze temperatuurregeling.


Gemakkelijk te bedienen, zonder snoer of batterijen en . Mini- soldeerbout voor hard- en zachtsolderen, overal inzetbaar met temperatuurcontrole.

Gemakellijk te gebruiken, deze butaangas . Met deze Pyropen gas soldeerbout in combinatie met de Piezo ontsteking, heeft u alle vrijheid omdat er geen spanning kabel aan zit. Door butaangas aangedreven Profi-Line soldeerbout met Piezo-ontsteking. Weller gassoldeerbout , type: Pyropen-Piezo.


Lage verzendkosten Nederland € België . Vermogen: WattVoedingsspanning: 24V3-dradig silicone . Omschrijving: Butaan gassoldeerboutset voor alle . Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. U kunt de soldeerbout aansteken met een lucifer of aansteker. GRATIS LEVERING in België en Nederland vanaf euro.


Soldeer temperatuur instelbaar tussen 200°C en 450°C, hete lucht 450°C en . Technische informatie: - Werkt op . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Stift Cen aflsuitdop, met ingebouwde vonkaansteker. Heel weinig gebruikt, nieuwe prijs 182€ Hetelucht- en krimpaccessoires Soldeerpunt beitelvorm mm Metalen behuizing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts