dinsdag 1 november 2016

Zelfoprollende spanband

Goedkope zelfoprollende spanbanden kopen? Enorm handige zelfoprollende spanband met een lengte van meter. Voorkomt het probleem van lange stukken sjorband die in de weg liggen. LoadLok is de specialist in Ladingzekering en Ladingoptimalisatie. Geen rommel meer, door een druk op de knop rolt de band automatisch op.


M zwart met S-haken Super handig, deze zelfoprollende spanband.

Werkt als een veiligheidsgordel in voertuigen. Gewoon tot de gewenste lengte uittrekken en vastsjorren. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Spanband zelfoprollend 25mm, 2m, S-haken. Automatisch oprollende spanband welke werkt volgens het autogordelprincipe.


Dit is waar een zelfoprollende spanband je reuzehandig van pas kan komen. Zelf oprollende spanband met gecoate haken. Deze soort spanbanden zijn eenvoudig in het gebruik en zullen . De meter lange 3daN zelfoprollende spanband van Loadlok is een handig hulpmiddel om de lading vast te zetten.

Zelfoprollende sjorband met krekel. Deze sjorband laat zich gemakkelijk op lengte zetten met slechts druk op de rode knop, daarna krekel je hem vast op de . Categorieën: CARGO CONTROL, SPANBANDEN, mm . Geschikt voor een gewicht tot 3kg. Ideaal voor het vastzetten van uw quad. De loadlok 7dan zelfoprollende spanband is handig om te gebruiken bij het vastzetten van de lading op bijvoorbeeld een aanhanger. Vast ratelen als een normale spanband.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan spanbanden. Ratelspanband zelfoprollend 3m.


Technische informatie, - DIN EN . De Loadlok 3daN zelfoprollende spanband heeft een lengte van meter. De breeksterkte van deze band is 3daN. Dit model is voorzien van gecoate . Door druk op de knop rolt de band automatisch op. Minimale bestelhoeveelhei 000.


De handige spanband die door slecht één druk op de knop, automatisch zelf oprolt. Voorzien van dubbele gecoate haken.

Carpoint automatische spanband. Door een druk op de knop rolt de band automatisch op. Bespaar tijd met zelfoprollende spanband. De ABT Rollo mini bestaat uit deel en is geschikt voor lichte toepassingen.


Na het bevestigen spant u de ABT Rollo. Voor informatie om een nieuw of tweedehands spanband aan te kopen of te. Topprotect zelfoprollende spanband rolt door een druk op de knop automatisch op.


Netjes opgerold en dus nooit meer . Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Een delige spanband met een bandbreedte . Bestel hier uw Hijskettingen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts