dinsdag 29 augustus 2017

Kunststof gereedschapskist

Wij hebben een zeer ruim aanbod professionele gereedschappen, gereedschapskoffers, gereedschapswagens en opbergsystemen. Vergelijk het ruime assortiment gereedschapskoffers, gereedschapskisten , gereedschapstassen o. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Bewaar al je gereedschap op in een gereedschapskoffer van Praxis.


Bekijk de gereedschapskist online, vergelijk en reserveer direct.

Afbeeldingen van Klassieke gereedschapskist 13. Met een kunststof gereedschapskist of organizer voor gereedschap van . Voorzien van 3-puntssluiting, ingewerkte deur met extra afsluitrubber en afsluitbaar cilinderslot. Met uitneembare inzetbak en afsluitbare assortimentsbakjes in de deksel. Mechashop specialist in landbouwtechniek.


Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen .

Wij leveren gereedschapskisten geheel op maat gemaakt. Top kwaliteit en Gratis verzenden SAFELOAD. Additionele kosten kunnen worden aangerekend. Gereedschapskist kunststof HxBxD 290x565x320mm inzetbak voor onderdelen. Dit product kan op dit moment niet worden.


Deze plastic gereedschapskist is een stuk lichter dan een stalen of RVS kist. Naast de gebruikelijke montage aan het chasis van een vrachtwagen, trailer of licht . Deze set bestaat uit een aantal plastic gereedschappen, verpakt in een kunststof gereedschapskist. Ideaal om mee buiten te klussen en . MET MONTAGE GATEN IN BOVENKANT (Mmm).


Deze kunststof gereedschapskist met 41-lades is een fantastische manier om uw werkplek te organiseren met kleine laden en grote lade. Stanley Inch gereedschapskist met meerdere opberglades (zoekresultaten). Voor het opbergen van onderdelen (uitneembare tussenschotten), handgereedschap (centraal vak) en elektrisch gereedschap (uitneembare tussenschotten) . RVS lademodule met of lades voor stalen en RVS gereedschapskisten met de volgende maten: 100. Uw gereedschap, maar ook uw sjorbanden en aanhangernetten, bewaart u eenvoudig en vooral veilig in een afgesloten kunststof gereedschapskist.


Kunststof gereedschapskist met verwijderbare bakjes.

Kenmerken: ○ materiaal: polypropyleen ○ aluminium handvat en sloten ○ het design van het deksel . Op zoek naar een gereedschapskoffer ? Deze stevige kunststof gereedschapskist van het merk Mannesmann beschikt over makkelijk uitschuifbare assortiment dozen. Aantal:1Merk:IrwinProductnaakunststof gereedschapskistInclusief:diverse zaagbladenConditie: Gebruikt. Stevige solide gereedschapskist in zwart kunststof voorzien van het logo van Schmitz Cargobull. Standaardafmeting bxhxd = 6x 5x 4mm.


Download een rechtenvrije Rode kunststof gereedschapskist. Hij is geschikt voor het opslaan van handgereedschap en . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor gereedschapskisten van . Kenmerken: gereedschapskoffer plastic twee sluitingen twee transparante assortimentsdoosjes afmeting: 5x 2x 2mm.


Concurrerende producten kunststof gereedschapskist met schuim door leveranciers kunststof gereedschapskist met schuim en fabrikanten kunststof . Voordelig gereedschap en alles om te klussen op VoorAlleKlussers. De HAZET kunststof gereedschapskist 190L-is geschikt voor professionals en veeleisende hobbylieden. Naast het bijzonder robuuste ontwerp biedt het . Everon Plastic - China kunststof gereedschap vak fabrikanten en.


Welkom bij groothandel aangepaste gemaakt kunststof gereedschapskist tegen de beste . Een gereedschapskoffer van kunststof , metaal of van aluminium, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Troostwijk verkoopt kunststof gereedschapskist voor Machines voor de assemblage voor zonwering, voorraa stellingen en heftrucks in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts