woensdag 30 augustus 2017

Momentsleutel facom

Mechanische momentsleutels picto mecanic. ZONDER GRAADVERDELER MOMENTSLEUTELS. Hierbij mag mijn momentsleutel weg als ik er een goed prijs voor krijg.


FACOM bezit een elektronisch productassortiment, voor productiviteit en precisie. In een beperkte ruimte, kan met onze sleutels en adapters het koppel of de . Met de nieuwe momentsleutels van Facom worden bouten en moeren in twee opeenvolgende stappen met het juiste moment en onder de . Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie.


Meld u hieronder dan direct aan. Met de momentsleutel hoort en voelt u een klik bij het afslaan. Wij bieden verschillende momentsleutels die u bij allerlei bedrijfsmatige en industriële toepassingen in kunt zetten. Kiest u voor Facom , Hazet, Stahlwille, . Ratel met tanden en draaihoek van 5°. Twee schaalverdelingen voor grove en fijne instelling.


Nauwkeurigheid bij het verlaten van de fabriek: ± behalve: - R. Precieze momentsleutels voor het aandraaien van tot 7Nm. Weinig gebruikte momentsleutel van facom in goede staat. Met ijkingsattest en handleiding. Momentsleutels Merk: Facom Referenties: L 270.


Koppel: ± tussen en 1 van de capaciteit van de sleutel. Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Het aanhaalkoppel wordt rechtstreeks afgelezen.


Ik heb jaar geleden ongeveer een Facom momentsleutel gekocht. Wij stelden voor u een assortiment momentsleutels zijn uit het gamma von volgende fabrikanten: Facom en KS- Tools. Elektronische momentsleutels met koppellezer.


Precisie: ± tussen en 1 van de capaciteit van de sleutel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts