woensdag 2 augustus 2017

Spinhaak

Sterke elastische spanner met geplastificeerde staalhaak. De spanner heeft een lengte van cm. Elastieken met spinhaken - bestel in de webshop van KWINT of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zwarte spanner met geplastificeerde stalen haken. Met deze spinhaken spanners kunt u allerlei doeken spannen door de haken in de zeilogen te bevestigen.


Spinhaken bestellen om je spandoeken of andere doeken mee te bevestigen?

Ook trampolinekoorden en stormgrip beschikbaar. Zorg dat je spandoek of hekwerkdoek mooi in het frame hangt met spinhaken. Met spinhaken bevestigd u uw spandoek of hekwerkdoek snel en professioneel. Wij leveren kwaliteits bevestigingsmaterialen tegen zeer gunstige prijzen! Onze spanelastieken, ook wel spinhaken genoem zijn zeer stevig en gemaakt van degelijk materiaal.


De elastieken kunnen worden gebruikt voor het . LoadLok is de specialist in Ladingzekering en Ladingoptimalisatie. Ons uitgebreide productaanbod bestaat uit Spanbanden, Multi-Temp, Dubbele Laadvloer, . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met . Een spanner met spinhaak 6mm elastiek zwart 18cm is een spanelastiek voor kleine diameter buizenframes, ter bevestiging van een spandoek of zeil. Zoekt u een zwarte spanner met spinhaak cm? Trapezekoord met spinhaak 20cm, sandow, accessoires banners.


Ideaal om PVC dekzeil of aanhangwagen zeil mee te bevestigen. Deze spinhaken zijn ideaal om een print in een ijzeren frame te bevestigen. Span je spandoek of backdrop strak in de truss of buizenframe met deze spinhaak. Dit product heeft een lengte van 25cm maar kan onder druk natuurlijk . Merk: Trailerplus Type: 8mm pvc ommanteld. Zie pagina brochure dekzeilen.


Dit trapezekoord met spinhaak is centimeter lang en geschikt om een doek op te hangen in een frame. De koorddikte van dit trapezekoord is 6mm en de kleur is zwart. Alleen verkrijgbaar in de kleur . Spanelastieke leverbaar in de volgende lengtes - -- - en mm. LOADLOK SPANNER MET SPINHAAK LSET A 2ST Art.


Bent u op zoek naar een spanner met spinhaak tegen een scherpe prijs? Let op dit product is alleen te bestellen i. Voorraadindicate: Levertijd 1-werkdagen. Spinhaak te gebruiken in combinatie met mm trapezekoord.

Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Bekijk ook eens onze webshop voor deze goedkope . Al onze prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten,afhaal is altijd . Spanners met spinhaak (cm), per stuks. Bestel accessoires voor jouw buitenreclame uitingen bij Drukwerkdeal.


Ook belico 2x spinhaak Spin bestel je bij Lasaulec. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Schrijf de eerste review van dit product. SKU: 20SPCategorieën: Accessoires,.


Het tuindoek is voorzien van ringen. Meer informatieMinder informatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts