donderdag 24 augustus 2017

Plectrum dikte

Wat is dat nou voor keuze van plectrum dikte ? Waarum kun je alleel maar kiezen uit diverse flubber-diktes, van die flinterdunne flutdingetjes? Welke dikte moet mijn plectrum hebben? Hoe dikker een plectrum , hoe minder het door zal buigen tijdens het spelen, en andersom.


Een eerste belangrijke eigenschap van het plectrum is de dikte ervan.

In principe heb je drie soorten diktes : zacht, medium, hard. De kleur is uiteraard niet belangrijk, maar de dikte wel. De gouden regel: des te dikker je plectrum , des te . Het langwerpige plectrum hiernaast wordt gebruikt voor een saz. Alles over gitaar, basgitaar en andere plectrums.


De materialen, de vormen, de diktes , de eigenschappen. Maar de vorm, de maat en de dikte van het . Hoi allemaal ik speel staalsnarige acc gitaar al zo,n jaartjes graag zou ik eens van andere willen weten van welke diktes jullie plectrums zijn?

Twinpicks Electric Hard plectrums. Plectrum voor Akoestische steelgitaar posts jun. Dubbele uiteindes voor een unieke aanslag.


De plectrums van deze tijd bestaan vaak uit het materiaal plastic (kunststof). Daarnaast verschillen plectra van elkaar op basis dikte. Meerdere plectrums van verschillende diktes in een relatief klein doosje. Uniek setje met vijftien bedrukte plectrums , medium dikte.


Vanaf vandaag introduceren we een nieuwe dikte , namelijk 0. Omdat we afgelopen jaar veel vraag kregen naar deze . Hoewel dunnere plectrums makkelijker . Vergelijk een ruim assortiment plectrums van de beste merken voor het gitaar spelen. Standaard plectrum van Nylon materiaal. Op Stringweb het grootste assortiment plectrums ! Boston PAP-3Punch-a-Pick plectrum knipper max dikte mm.


Dunlop Tortex plectrums zijn verkrijgbaar in verschillende dikte maten die door de kleurcodering eenvoudig uit elkaar te houden zijn. Dunlop Stubby plectrum met een dikte van 2mm in 24-pack verpakking.

De tip heeft een puntige rond vorm voor een sterke aanzet en supersnelle licks. Product beschrijving materiaal:. De dikte hangt echt af van wat voor muziek je. De set wordt geleverd in een eco-style verpakking en heeft drie plectrums met dikte 0. Een leuk en zeer betaalbaar cadeau.


Van dit merk had ik al twee andere diktes , waarvan ééntje bijna 1 stijf. Zitten er grote klankverschillen in? Deze plectrum heeft een dikte van. Video met uitleg over plectrums.


Gitaar plectra verschillende diktes en types. Bloemen, Vlinder en Dierenvel: verschillende diktes 0. Jimmy Hendrix en Skull: verschillende . Custom made plectrum dikte heavy, standaard model. Het plectrum was gemaakt van het schild van schildpadden, botten, ivoor of hout en. Als alle snaren van een instrument van dezelfde dikte waren, was er een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts