maandag 11 september 2017

Bosch laserwaterpas

Met de kruis- en lijnlasers van Bosch behoort gecompliceerd uitlijnen van objecten nu tot het verleden. Het meetgereedschap is bestemd voor het bepalen en aangeven van nauwkeurig horizontale en verticale lijnen. Met de Bosch Laserwaterpas PLL lijnt u alles kaarsrecht uit. In feite is de PLL een kruising tussen een conventionele waterpas en een laserwaterpas.


Bosch laser waterpas - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Meettechniek Meettechniektoestellen van Bosch bieden uitstekende precisie en zijn uiterst eenvoudig in de bediening. Door hun robuustheid garanderen de . Zelfnivellerende laserwaterpas.


Laserklasse: Klasse II; Nauwkeurigheid: 0. Op zoek naar Bosch Laserwaterpassen ? Kies uit verschillende Bosch Laserwaterpassen op Kieskeurig. De laser is al lang niet meer uit de kluswereld weg te denken. Het zijn merken als Bosch die jaar op jaar met betere lenstechnieken zijn . PLL P laser/waterpas Praktisch gebruik als lasernivelleerinstrument of als normale waterpas De flexibele wandhouder voor alle oppervlakken maakt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts