donderdag 7 september 2017

Dremel slijpsteen

Uiterst geschikt voor slijpen, ontbramen en algemene slijpwerkzaamheden op de meeste materialen. Aluminiumoxide slijpsteen mm. Voor gebruik bij metaal, gegoten delen, lasverbindingen, nieten en roest. Perfect geschikt voor het slijpen, . Voor metaal, gietijzer, lasverbindingen, kliknagels en corrosie. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Geschikt vooral voor glas, ceramiek, porselein, halfedelstenen en . Deze slijpsteen van Bosch is ideaal voor het schuren van harde en zachte materialen. Precisieslijper voor snel en eenvoudig slijpen van kettingzagen. ACCESSOIRES 952JA (952JA, SLIJPSTEEN ALUM. OX. KEGELVORM MM).


Hartwijk biedt u een aanbod van meer dan 30. De levertijd kan tijdelijk niet getoond. Technische gegevens:Schachtdiameter: mmWerkdiameter: mmAccessoirelengte: 4 0. Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren slijp- en snijmachines. Als opzetstuk kies je hierbij een slijpsteen die geschikt is voor metaal. De lange bladen van een heggenschaar kun je extra glad en gelijkmatig . Precisiebasis voor snel, eenvoudig slijpen van kettingzaagbladen.


Schachtdiameter mm; Werkdiameter mm; Accessoirelengte 4mm; Breedte mm; Lengte mm; Hoogte 3mm; Maximum o. Multitool/dremel (001992) multifunctioneel 233-delig gereedschap geschikt voor. Elk mes is gedoemd om bot te worden in het gebruik. Met een aanzetstaal kan het snijvlak weer. Dremel slijpsteen aluminiumoxide fijn 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts