woensdag 20 september 2017

Leuningdrager rvs

RVS trapleuningen, 1 RVS en altijd op maat. Leuningdragers - RVS -Products. Topkwaliteit tegen een scherpe prijs!


De leuningdragers worden, afhankelijk van het model, op de leuning gelast, . Er is keus uit prachtige materialen als messing in diverse finishes en rvs.

Rvs AISI 3(A2), massief, hoogglans gepolijst. Afmeting van de muur tot het hart van de leuning is mm. Dit type is ontworpen om buizen op een vaste afstand langs een wand te bevestigen. De buis gaat door de koppeling en kan niet in . Door het gebruik van massief RVS heeft deze leuninghouder een lange levensduur.


Deze leuninghouder heeft een vlak zadel, waardoor deze alleen geschikt is . Met deze leuninghouder kunt u de leuning langs de muur begeleiden en biedt u extra veiligheid.

Door zijn mooie vormgeving pas deze leuningdrager in ieder interieur. Rvs leuninghouders, rvs 3kwaliteit. LEUNINGHOUDER GEBOGEN RVS HOL ZADEL. Met een leuningdrager kun je de leuning langs de muur begeleiden en biedt extra veiligheid.


De trapleuninghouder is verkrijgbaar in een variant met een vlak. Oxloc leuningdrager tapgat mglans, vlak zadel, rvs. Of u nu ronde of vierkante leuningen wilt, met de leuningdragers van OnLevel bent u altijd verzekerd.


Achter de afdekplaat zit een muurplaat voor het vastzetten met schroef gaten. Een supersterke drager die ook buiten kan worden . Zoekt u modern rvs of klassiek hout? Trapland heeft de perfecte leuningdragers voor uw trapleuning!


Intersteel leuninghouder gebogen vlak zadel RVS is een leuninghouder in modern en strakke stijl. Deze drager heeft een holle stang waardoor er netjes LED-verlichting kabels door . RVS leuninghouder voor binnen gebruik. De JéWé trapleuninghouder Rotterdam RVS -look (stuks) is een metalen leuninghouder in de kleur geborsteld RVS -look en behoort tot de stijlgroep Industrial .

Merk, Omschrijving, Type, Soort. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Prachtige INOX ( RVS ) trapleuningen voor buiten, Scherp g. INOX trapleuning ron geborsteld INOX ( RVS ) 31 inclusief leuningdragers TYPE - BUITEN. CanDo leuninghouder Sidney RVS -look stuks.


Wij adviseren om iedere 1centimeter een leuninghouder te plaatsen waarbij je rekening houdt. Cando eindkap voor trapleuning rond Ø45mm RVS stuks. Zijn er specfieke wensen, vraag dan naar de mogelijkheden. Euro Products Oxy-Gen luchtverfrisser systeem RVS look.


Voor het complete assortiment rVs onderdelen. Trappenspecialist De Kruijf Trappen, maakt graag uw houten trap en uw trap naar zolder. Vraag ons om advies of een vrijblijvende offerte.


Een trapleuning van hout, RVS of aluminium om je trap mee te veranderen, bestel je. Trapleuning RVS -look rond (1cm). Universele leuningdrager met flens voor SB-LED profiel 4mm, in AISI 31 Satin finish. RVS houder voor het monteren van trapleuningen.


Necosteel leuninghouder opschroevend holzadel 362.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts