donderdag 21 september 2017

Metabo boorhamer

Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van . Het is dan ook niet voor niets . Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete Boorhamer voor de beste prijs ! Vind metabo boorhamer op Marktplaats. Krachtige boorhamer met SDS-Plus boorhouder. Ideaal om grotere diameters te boren in onder meer beton, maar uiteraard ook in hout of staal. Fijne machine voor hamerboren, boren en beitelen. Geschikt voor inzetgereedschap met SDS-Plus-schachteinde Met bijbehorende toebehoren ook geschikt voor inzetgereedschap met cilindrische schacht . Combihamer voor het hamerboren, boren zonder slag en beitelen.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De boorhamers van METABO gaan het gevecht aan. Ze zijn altijd goe als in harde materialen zoals steen of beton moet worden geboord. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vario (V)-elektronica voor het . Inclusief hamerboorhouder voor gereedschap met SDS-plus-schachteinde , extra handgreep, boordieptegeleider en kunststof koffer.


Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan . Voor de pdf van deze nieuwsbrief en meer informatie over het product kunt u . Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Bestel online bij De Boer Drachten! Ontdek ons ruime aanbod van Boorhamers.


Persoonlijk advies van specialisten . Laatste op voorraa wees er snel bij! Extreem lichte en handzame accuhamer met geïntegreerde afzuigaansluitingMaximaal boorvermogen, efficiëntie en levensduur door brushless-technologie e. Watt Nullasttoerental: 0-9en 0- 2. Toerental bij nominale last: 9en 2. Aqnt Met 8Watt vermogen gaat. Accu- boorhamer metabo kha ltx body boorbreekhamer.


Einhell TC-SM 25U, Beste afkortzaag met onderstel onder €1(voor doe-het -zelvers).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts