woensdag 10 januari 2018

Fiets wandhouder

De inklapbare wandhouder voor je fiets van RCP is zeer praktisch dankzij de aan te passen hellingsgraad en de rechte, licht dalende of stijgende bovenbuis. Haken met rubberen bescherming- Opvouwbaar- Schroeven en . Fietsophangsysteem - wandbeugel - wandhouder - muurbeugel - fiets. Waar fietsen gestald staan, gaat het er meestal erg krap aan toe: ze nemen veel plaats in . De ideale fietshaken voor wandmontage.

Berg uw fiets praktisch en plaatsbesparend op. M-Wave Universele ( fiets ) wand houder. Staal - Twee armen met plastic . Red Cycling Products RCP PRO Toolcase Master fiets gereedschapskoffer zwart. Met opbergvlak voor toebehoren zoals helmen, schoenen, shirts.


CONTEC fiets - wandhouder Eenvoudige hantering, voor het inhangen van de pedaalPassend voor alle fietsmatenBeschermende PVC-coatingIncl. Met montage schroeven en pluggen .

De Point wandhouder is een functionele en gebruiksvriendelijke optie om uw fiets (en) aan de muur te hangen en zo ruimte te besparen. Deze wandhouder is geschikt voor fietsen en heeft haakjes voor accessoires. Breedte: 52cm Hoogte: 30cm Maximale draagkracht: 40kg. Zeer stevige, universele wandhouder van RCP.


De eenvoudige en tegelijkertijd geniale constructie zorgt ervoor, dat de fiets aan een pedaal kan worden . Powerplustools Handige muurbeugel voor het ophangen van wielen van een racefiets of mountainbike. Fiets wandhouder inclusief bevestigingsmateriaal. Elektrische fiets , Mountainbike, Stadsfiets, Racefiets, Kinderfiets . Relaxdays Ophangsysteem voor fietsen - Ophang systeem fiets - Houder muur. Service aan huis en 1dagen bedenktijd.


Meer informatie over dit product. Andere producten in deze categorie. Met deze wandhouder kan een MFT fietsendrager aan de muur opgehangen worden. Of U kunt een fiets met een pedaal hieraan ophangen. ALPIN afluitbare fiets - wandhouder l Koop nu bij fietsenwinkel Bikester.


De fietshouder wordt aan de muur bevestigt en kunnen ingeklapt worden, als deze een keer niet gebruikt worden.

Met dit handige ophangsysteem kan jij je fiets. Fietsenrek voor fiets muurbevestiging. Met deze goed uitziende houten fietshangers krijgt je fiets alle aandacht en . Uw fiets ophangen aan de muur of het plafond? Vind uw wandhouder , plafondhaak, ophangketting of muurhanger op All4Bikes.


Runva Enterprises Limited is een van de beste muur fiets houder fabrikanten en. Welkom bij te kopen, importeren of Groothandel Goedkope wandhouder fiets. Deze drager bevestig je aan de muur, waarna je de fiets aan het frame op kunt hangen.


Handige ophangbeugel voor de fiets aan de muur te hangen. Alles voor de fiets voordelig online bestellen . Wandhouder voor trekhaak fietsendrager. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Gebruik met name de wandhouder om de last te borgen.


De last zou anders naar beneden kunnen vallen. Houd u niet onder de zwevende last op. Steadyrack Classic is een stevige en vooral ruimtebesparende parkeeroplossing. Cycloc Solo Fiets Ophangsysteem Wit. Ruimtebesparend dankzij draaimechanisme.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Beschikbaarheid: Aantal △▽ Bestel. Heeft iemand ervaring met de eufab wandhouder voor de fiets ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts