donderdag 18 januari 2018

Hq soldeerbout

Geschikt voor verschillende soldeerapplicaties, de opwarmtijd is slechts 1seconden. De soldeerbout heeft een temperatuurregeling, dus perfect. U steekt de soldeerbout simpelweg in . Deze soldeerbout met instelbare temperatuur is te gebruiken voorveel verschillende soldeerapplicaties. HQ 220V soldeerbout met temperatuurregeling kopen? Het instelbare temperatuurbereik biedt de oplossing . Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!


Voor 22:bestel morgen een soldeerbout in huis. Sponsje voor hq soldeerstation, € 9 V. Temperatuur-instelbare hq - soldeerbout , € 9 V. Soldeerbouten en benodigdheden van het merk HQ. Leuke soldeer bout voor de beginnende hobbyist. HQ voor als u station bout het begeeft.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. HQ soldeerbout houder - Overzicht.


Verlanglijst Product vergelijk. Velleman VTS25LF hoogwaardige soldeerbout loodvrij solderen watt. Een hoogwaardige 30W soldeerbout met netvoeding. Bezoek dan snel de webshop van KabelOutlet. Vervangbare soldeerpunt ten behoeve van de HQ -SOLDERsoldeerbout.


Deze bout heeft een DIN-aansluiting en vereist. Universeel Soldeerstation Merk HQ Instelbaar tussen de 160°C en 480°C Origineel nr. Dit is een losse solderbout geschikt voor onder andere de . Regelbaar soldeerstation met digitale temperatuuraanduiding, type HQ -SOLDER-30. Lage V spanning wordt gebruikt om de soldeerbout op temperatuur te brengen.


Koop nu de HQ SOLDER bij Megekko. De temperatuur van de soldeerbout is in te stellen tussen de 200°C en de 450°C. SOLDEERBOUT VOOR LOODVRIJ SOLDEREN - W 220-2VAC.


Op de huid zit altijd vet en aldus voorkomt u dat er vet op de te solderen oppervlakken komt. Gebruik een soldeerbout voor electronica, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts