maandag 29 januari 2018

Verfafbrander bosch

Het is veilig dankzij Thermostop-functie en kan in drie standen worden geregeld. Bosch Professional Verfafbranders. Met een verfafbrander kun je oude verflagen eenvoudig verwijderen.


Bekijk alle producten binnen de categorie Verfafbranders. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De GHG 6LCD is een heteluchtpistool uit de professionele lijn van Bosch. Universeel heteluchtpistool, geschikt voor het afbranden van verf. Status: Tijdelijk niet op voorraad.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Het universele heteluchtpistool. Waar is het artikel voor geschikt? Het heteluchtpistool is geschikt voor het vervormen en lassen van kunststof, verwijderen van verflagen en verwarmen van.


Find your phg 600-- verfafbrander met mondstuk at ERIKS. Een verfafbrander is een heteluchtpistool, die je helpt eenvoudig verflagen van. Thermostop – automatisch uitschakelen van het verwarmingselement bij overbelasting Aflegvlak . Bijzondere kenmerken:Licht, compact ontwerp en klein formaat voor gemakkelijk en trefzeker hanterenUitgerust met een comfortabele greepzone voor een . Geschikt voor 2Volt wisselstroom.


Er zijn geen actuele aanbiedingen bekend met de tekst verfafbrander. U ziet hieronder aanbiedingen van het. BOSCH BANDSCHUURMACHINE PVS 280A. PROMO: Opberging store-it-out max.


Deze Brico promotie is geldig van 10/10/tot en met 22/10/18. Hulpstukken voor Soudo Gaz 2en Chalugaz: verfafbrander , soldeerstift en twee. Gratis bezorging vanaf €1- Professionele merken Volgende.


Ferm Power verfafbrander HAM1014.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts