dinsdag 10 april 2018

Boor set

Wij hebben de meest uiteenlopende borensets, waardoor er altijd iets bij zit voor uw specifieke boormachine of klus. Iedere schroefklus vraagt om een eigen bit. En er is behoorlijk wat variatie in de verschillende soorten bitjes. Meest voorkomend zijn de Philips- en Pozidriv-bit, . Op zoek naar een goede boorset of bitset?


Praxis heeft een uitgebreid assortiment bitsets en boorsets voor verschillende boormachines.

Voor iedere klus een passende boor. Klantenservice met veel vakkennis. Luxe 144-delige titanium borenset Wanneer je een boor regelmatig gebruikt, zal deze snel slijten. Boren gaat steeds moeilijker en . De Bosch 15-delige X-line boorset is ideaal voor het werken met hout, steen en staal. De set bestaat uit een selectie van de meest… Meer.


Silverline 15-delige SDS-Plus betonboor en beitel. Inhoud: steenboor mm, houtboren mm, metaalboren mm.

Alle accessoires voor de boormachine: betonboor, houtboor, steenboor. Deze 18-delige boorset bestaat uit boren voor hout, metaal en steen. Ze zijn gemaakt van staal en hebben verschillende lengtes. Deze set boortjes van Kreator bevat: 5x HSS steenboren: 4. Boor - sets van Metabo – Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam.


Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo. Delige Mannesmann set met SDS-plus boren en beitels in handige bewaarkoffer. Schroeven, Schroevendraaier bit sets, 11-delige quick-flip schroef en boor . Mmedium korrel (blauwe band) diamantboor set met precisie diamant boren. Geschikt voor gebruik in een hoge snelheid handstuk.


Ergonomische boorset is geschikt voor beschrijving en classificatie van het bodemprofiel, bodembemonstering boven grondwaterspiegel en . De Tegelboor Set van DeWalt bevat tegelboren met precieze positionering en verminderd sliprisico. De centrale restkern die ontstaat tijdens het boren. Metaalborenset Dormer A1SET Set A120- boren 1-mm met een 0. Deze krachtige, universele boren zijn geschikt voor een groot aantal materialen.


Metselwerk, tegels, hout, dun metaal en licht beton vormen geen probleem voor . Boorset bestaat uit: Inlegring en Diamantboor 25.

Set superieure cilindrische metaalboren, opgaande per mm. Super elastische boor , breekt moeilijk, zelfs tegen het roodgloeiend aan. Een nieuwe borenset van de merken Stanley, Hitachi en Lux Tools, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Deze HSS getrapte boorset is ideaal voor braamvrij boren van diverse materialen dankzij het hoogwaardige en uiterst harde titanium nitride coating. HSS boren zijn stevige boren geschikt voor algemeen gebruik.


Hierdoor is een HSS metaalboor breed inzetbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor het boren in . Boor gaten zonder van machine te veranderen Met deze boorset is het mogelijk om precies,. HSS Stappenboor bit boorset stappen boor kegelboor set delig 4-MM titanium met opbergetui. Voor staal tot 7MPA, roestvrij staal, grijs gietijzer, aluminiumlegering. Bij HD-tools hebben wij een aantal handig en mooie Makita borensets.


Bij Phantom bestelt u online borencassettes. Vandaag voor 19: online bestel vandaag verzonden. Additionele kosten kunnen worden aangerekend. Dit product kan op dit moment niet worden.


Multi-surface combi drill bit set for use on metal,plastic and wood. Makita Diamak 10-delige Dry Diamond Core Boorset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts