maandag 23 april 2018

Momentsleutel 10 nm

Een moment sleutel heb je vooral bij de . Elke Nm komt overeen met kg krachtoverbrenging. Onmisbaar in elke moderne werkplaats en garage. Gereedschapswagen 405-delig van FORCE Met jaar garantie dagen bedenktijd Verzending . Momentschroevendraaier Nm met 4. PROXXON MOMENT SCHROEVENDRAAIER TOT 10NM MC5. Zeer fijn instelbare draaimomenten van tot Nm.


Nm ( Mannesmann Handgereedschappen) bij L. Hartog Machines en Gereedschappen. Als de momentsleutel uit de vorige vraag wordt verlengd zal er minder kracht nodig zijn voor hetzelfde moment . ProPlus momentsleutel Pech onderweg? De sleutel heeft een bereik tot maar liefst . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Inclusief verlengstuk en opbergkoffer. Red Cycling Products momentsleutel fietsgereedschapset 2- 10Nm - Breed aanbod - Snel, voordelig en eenvoudig online bestellen - Doordeweeks voor 16u. Met een breed bereik van – 2Nm is deze momentsleutel ideaal . Adviesprijs: € 17(per 1) . De gemakkelijke web-shop van Rustbuster - Uw roest-reparatie specialist. Het bereik van de nieuwste momentsleutel van Ice Toolz loopt van tot 10Nm.


Bekijk uitvoeringen Vanaf € excl. Deze momentsleutel is dan ook bedoeld voor het fijnere werk, . In stevige kunststoffen koffer (gr. in metalen doos). Nm en ook een momentsleutel die in te stellen is van tot en met Nm. De mate van buiging geeft het koppel aan en kan op een schaal bij het handvat in newtonmeter ( Nm ) worden afgelezen.


De laagste prijzen, goede service en snelle levering. Het is WERA gelukt om het werken met momentsleutels gemakkelijk en nauwkeurig te maken. Industriële kwaliteit voor de professioneel! Deze nieuwe lijn Teng Tools momentsleutels is speciaal gemaakt voor de professionele veeleisende gebruiker. Beta momentsleutel van 1-Nm of 2- Nm met aanhaal nauwkeurigheid van ±. Duidelijk leesbare instellingsfunctie, vast te . Voor type II momentsleutels staan . Met de momentsleutel heeft u de totale controle over het koppel.


SYNTACE Koppelgereedschap -80Nm momentsleutel De fijne sleutel voor het ruwe Niet alleen voor fietssteunen enz. Ik heb twee momentsleutels van TengTools, is al een stuk betaalbaarder dan Stahlwille en werkt ook prima. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ratchet hoofd is gegraveerd met Nm en lb-in schalen op de loop van de.


Precisie: ± (behalve R.64tot ± ). Instelling van het koppel met een controleapparaat. Met deze momentsleutel wordt de gewenste kracht ingesteld (van tot 2Nm ) en als deze kracht is bereikt klikt de sleutel als waarschuwing. Met de lichtgewicht onderdelen van vandaag, is de momentsleutel die men in de winkel gebruikt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts