vrijdag 20 april 2018

Hoppe schuifdeurbeslag

Het hefschuifdeurbeslag is gemaakt van aluminium F1. Hoppe aluminium afgerond hefschuifdeur garnituur. HOPPE Hefschuifdeurbeslag is deurbeslag geschikt voor hefschuifdeuren.


Schuifdeurbeslag omvatten de verschillende onderdelen die benodigd zijn bij schuifdeuren. Hoppe hefschuifdeurgarnituur - Tôkyô - aluminium. Overzicht van alle type schuifdeurbeslag. Een scala aan functionele en decoratieve grepen tegen een eerlijke prijs.


Als Europees marktleider in de sector ontwikkelt, produceert en verkoopt HOPPE woondecoratieartikelen in de vorm van aluminium, roestvaststalen, messing en . Koop HCS garnituur Hoppe loop opdek F1-A1bij Regts. Grote voorraa snelle levering en bewezen service. Alles in huis met ons schuifdeurbeslag : van rail tot deurgrendel!


Veiligheidsbeslagen voor elke deur. HOPPE massief veiligheidsvoordeurgarnituur. Helaas hebben wij niets gevonden voor Hoppe Kortschild 202Kp 165xBlind F2. Tevens is het hefschuifdeurbeslag voorzien. Om het u nog eenvoudiger te maken treft u onderstaand in alfabetische volgorde de merken waarvan documentatie beschikbaar is.


Wij hebben een groot netwerk van toeleveranciers en zijn een bewezen. Deze garnituur Tôkyô is een heel populair model binnen het assortiment van Hoppe. De afgeronde platen en krukken hebben een tijdloos design en passen op . Aluminium knop voor vaste montage op massieve schilden en of rozetten.


Klassiek-railsysteem- schuifdeurbeslag. Klik hier voor meer informatie. Aluminium rechthoekig inbraakwerend buitenschild van massief aluminium, met rondom facet, conform . Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technologie zoals beschreven in ons cookies beleid. Stalen verzinkte of RVS3rails - Rails per 3m koppelbaar - Voor schuifdeuren of schuifpoorten - Stalen OF RVS rollen met flens inwerkbaar - Inmetselbare of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts