maandag 23 april 2018

Steenboor 10 mm

Bij Praxis hebben we een groot assortiment Stanley accessoires van hoge kwaliteit, precies wat je nodig hebt om. Bosch steenboor 10x400mm voor alle soorten metselwerk. Steenboor mm , lengte: 2mm.


Een standaardboor met klopboorvaste hardmetalen punt, die geschikt is voor alle voorkomende . De 2millimeter lange gehard stalen steenboor heeft een diameter van. Deze steenboor van Stanley heeft een diameter van mm. REX Universele steen- en Betonboor (ook voor graniet en marmer) Lange levensduur door superieure staallegering . Deze standaard steenboor met klopboorvaste hardmetalen punt is geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden in steen, overwegend in metselwerk. ALPEN Hardmetalen steenboor Long Life ø ,mm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voor roterend gebruik in boormachine met normale boorkop. Boren in zachte steensoorten zoals baksteen , cellenbeton en . Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Deze betonboor van Stanley heeft een diameter van mm. HM-snijkant, spaangroef met halfrond profiel. Profit steenboor met een lengte van 2mm. Hamerboor -snijder a-kwaliteit sds plus 10x450mm Hamerboor 2-snijder a-kwaliteit sds.


Maten: 110mm lang en 6mm, 160mm lang en 10mm. Heller steenboor , ronde aansluiting. Voor het boren in metselwerk, steen, beton, marmer en tegels.


Het wisselen tussen boren en schroefbits is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De steenboren hebben een diameter van Ømm en een lengte van 1mm. Omschrijving: De Piranha steenboor is geschikt voor het boren in baksteen en cement.


Voor boorwerk in alle steen en betonsoorten. Boor is vervaardigd uit hoog gelegeerd Chroom-Vanadium staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts