vrijdag 29 juni 2018

Abs gereedschapskoffer

In het bovenste deel bevindt zich een . Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Ruim assortiment gereedschapskoffers. De gereedschapsmappen zijn voorzien van sterke elastische banden waar uw . Gereedschapskoffer ABS koop je op EcoTools.

Vind gereedschapskoffer abs op Marktplaats. ABS - gereedschapskoffer met insteekvakken en insteeksleuven op nylon werktafels. Afsluitbaar met sleutel en cijferslot. ABS schaal bovenste deel: gereedschapspaneel . Deze Perel opbergkoffer in ABS is ideaal voor het opbergen van onder andere gereedschappen. GEREEDSCHAPSKOFFER TROLLEY ABS 515X440X225MM.


ABS gereedschapskoffer - 4x 3x 1mm.

De koffer heeft een telescopisch handvat en wieltjes zodat je . Zwarte ABS -schalen uitgevoerd met geintergreerde wielen aan de lange zijde van de koffer zodat de kans op kantelen wordt verkleind. Bestel hem direct bij Fritz-Events! Force geeft u een ruime keuze aan gereedschapskoffers, waaronder lege. Sommige dingen kan men gewoonweg niet beter fabriceren. Zoals de gereedschapskoffers uit de PARAT CLASSIC-serie.


Die zijn vormvast, belastbaar tot 30 . De Basic Parat gereedschapskoffer 485. Het met geweld openen van de koffer (vernieling van de sloten) bij . ABS kunststof en voorzien van verschillende insteekvakken. Voorzien van twee uitneembare gereedschapsbladen, documenten . Koffervakken van robuust ABS -materiaalAluminium frame met rubberen stootbescherming (1)Vloernoppen voorkomen krassen aan de onderzijde (2). Stevige uitvoering van ABS -materiaal, zwart.


Volledig kader in aluminium met D-ringen om de bijgeleverde draagriem aan . Parat aktie koffer abs -nl 460x180x310mm bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer.

Reuze assortiment en nergens goedkoper! Parat, de beste gereedschapkoffer ter wereld! Deze trolleykoffer is ruim en zeer geschikt voor gereedschappen. Doordat de koffer beschikt over . Alles wat je nodig hebt bij het klussen neem je heel makkelijk mee in deze gereedschapskoffer met . Verzinkte metalen scharnieren, max. ABS -kunststof zwart met dubbel aluminumframe.


Snelste levering in gehele BeNeLux. Product Eigenschappen: zeer handige opbergkofferdeze veelzijdige koffer in stevig ABS biedt voldoende opbergruimte voor al uw gereedschapx sleutelslot. Ruime koffer op wielen met uitschuifbaar handvat.


Het bovenste deel van de koffer is uitgerust met een . Professionele solide dubbelwandige ABS - koffer. Uitgevoerd met verwisselbare gereedschapkaarten (opbergvakken en dokumentvak) en voorzien van een . De DAP Audio UCA-TOOLis een professionele lichtgewicht ABS toolcase. Toepassing (gereedschaptas), Universeel. Lege gereedschapskoffer van het kwaliteitsmerk Parat met een vompact en robuust ontwerp . Ze hadden nog een pallet over dus die hebben wij gekocht voor een leuke prijs.


De goedkoopste webshop voor gereedschapskoffers. Ivana gereedschapskoffer trolley ABS kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts