maandag 25 juni 2018

Metabo tafelcirkelzaag

Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo. Alles wat je nodig hebt vind je in deze tafelzaag. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Vind tafelcirkelzaag metabo op Marktplaats.


Tafelzaag METABO , weg wegens niet meer nodig. Weinig gebruikt en staat nu wat in de weg. Koop met zekerheid voor de beste prijs! De beste cirkelzaag online bestellen! LeveringsomvangHardmetalen zaagblad met wisseltand (30-tands) ParallelgeleiderHaakse . Universele tafelcirkelzaag in basisuitrusting.


Extremely light table saw with trolley function for more mobility on the construction site. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. De nieuwe TS 2maakt het u als professional nog makkelijker om ter plekke een tafelcirkelzaag te gebruiken. Zijn onderstel is volledig in de zaagbehuizing . Want deze machine is voorzien van wielen en handvat om de machine.


Extreem lichte tafelcirkelzaag met trolleyfunctie voor echte mobiliteit op de bouwplaats. Geïntegreerd onderstel uit stabiel . Gebruikt: tafelcirkelzaag van het merk metabo. Zaagmachines) - Te koop voor € 20in Wortegem-Petegem.


Volt diepte als zaaghoek zijn instelbaar incl. Metabo TKHS 3C tafelcirkelzaag machine. Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren . Herstartbeveiliging: voorkomt het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Tafelcirkelzagen. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op . Accuspanning: V Capaciteit accupack: Ah Nullasttoerental: 5. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen.


Artikelnummer 3I076687; EAN 4007430214188; UBB 500658601785; UNSPSC 27112700; Artikelnr fabrikant 600668000. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Zaagtafels, ook wel genoemd: tafelzaag of tafelcirkelzaag , worden gebruikt voor zagen van diverse soorten hout, maar ook kunststof kan hiermee gezaagd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts