vrijdag 8 juni 2018

Skg beslag

Investeer in veiligheidsbeslag op uw buitendeur. Kies voor 1 zekerheid met het SKG -keurmerk. Zorg dat uw woning voorzien wordt van kerntrekbeveiliging en de inbreker loopt uw woning . Om tot het juiste beslag te komen, maak u uw keuze als volgt:.


Veiligheidsbeslag is een beveiliging voor uw buitendeuren. Dit beslag zorgt ervoor dat uw deur beschermt is tegen inbrekers, maar mag er natuurlijk ook mooi .

Níet- SKG -goedgekeurd beslag (rechter afbeelding) is gemakkelijk te verwijderen of te forceren. Dit maakt met name de profielcilinder (waar de sleutel in gaat) . Abus veiligheidsbeslagen staan bekend om hun zeer hoge inbraakweerstand. Desalniettemin is het door het SKG met sterren gekeurd en hierdoor minimaal minuten inbraakwerend. Dit komt mede door de dikte van het beslag. Hoogwaardig veiligheidsbeslag van HMB.


Dit beslag heeft aan de binnen- en buitenzijde een deurkruk, de PC maat is 72mm. Het deurbeslag is voorzien van .

Vind skg beslag op Marktplaats. In ons assortiment vind je verschilllende . Geschikt voor houten voordeuren. Het XSOriginal SKG - beslag is speciaal ontworpen voor deuren waar extra bescherming tegen inbraak nodig is. Het voldoet aan de hoogste veiligheidseisen . Wij leveren hang- en sluitwerk om uw woning zo veilig mogelijk af te sluiten.


Massief veiligheidsbeslag Kleur Faluminium. Dit beslag kan op een naar binnen- of naar buitendraaiende deur zowel links als. SALTO heeft een nieuw elektronisch beslag ontworpen dat geschikt is voor deuren die speciale versteviging nodig hebben of een SKG -certificering tegen . Buitendeur beslag op schilden - Bauhaus. Dit staat voor Politiekeurmerk Veilig Wonen.


En er is het SKG - keurmerk ( Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Schuifvalbeslag en samengesteld beslag voor schuifdeuren en -ramen. SKG goedgekeurde sleutelkluizen en inbraakwerende kasten.


Een slot bestaat uit componenten: slotkast, sluitkom, beslag. Voor u ligt een handleiding die toegepast kan worden voor montage van de AMI veiligheidsbeslag. Gebruikershandleiding Onderhoud hang- en sluitwerk.

Koop nu uw SKG Raambeslag bij Decodeurbeslag. Kies uit een breed assortiment aan kleuren en stijlen. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online. Naast de bescherming van de cilinder beschermt het beslag ook het slot.


Met het DX 7paniekbeslag komen inbraakwerendheid en brandveiligheid samen. Natuurlijk ventileren, ook als u er niet bent: De parallelle afstelling stelt nieuwe maatstaven: Met de extra mogelijkheid om de . Beslag voor parallelle afstelling. Artikelomschrijving, mauer veilgh.


Dieckman veiligheidsbeslag is voorzien van het SKG (kerntrekbeveiliging) of SKG. Zien ze waardevolle spullen liggen en beslag wat weinig weerstand biedt , . Het veiligheidsbeslag dat in onze webshop verkrijgbaar is, voldoet aan de keurmerken SKG sterren, het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de . Verstelbare sluitpot onder en boven. Nieuw kerntrekbeslag plaatsen doe je zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts