dinsdag 19 juni 2018

Draadeind m5

Het verzinkte draadeind van Sam is perfect om binnen en buiten te gebruiken. Prijzen zijn exclusief BTW. DIN 9- RVS ( INOX ) draadeind.


Probeer eens onze Mdraadeinden van verzinkt 8. Of een van onze vele andere draadeinden.

De hele draadstang is voorzien van metrisch schroefdraad waarop. Dit draadeind is ideaal voor het creëren van de Z-assen van uw 3D-printer. Levering binnen uur met acceptgiro. Het goedkoopste filament voor uw 3D- printer . Product reference, Diameter x lengte, Spoe Verpakking, prijs per, Prijs, Aantal verpakkingen.


RVS draadstang met een lengte van meter, in de maat M5. Valkenpower heeft alle denkbare tools, . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

GERELATEERDE ARTIKELEN, D mm, Ø mm, L mm, LI mm, C mm, Per. Deze draadstang van Sencys is gemaakt van RVS. Categorieën MESSING PROFIEL, ALU EN CU Messing draadeind Messing draadeind M5.


Dit product als eerste waarderen. Kartelknop vlak met draadeind DIN 6(AQ62). Het draadeind wordt gebruikt om houten voorwerpen aan elkaar te koppelen. Methode bewerking, Zagen (zaagsneden kopse kant zichtbaar) . Lengte meter, met volle draad.


Draadeind verzinkt m, meter. Een draadeind , ook wel draadstang genoem is een bevestigingsartikel zonder kop en voorzien van metrische schroefdraad. De lengte varieert van tot en . Login voor prijs en levertijd . Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 71. Mmoeren stuks voor draadstang 8mm van Flamco. De draadeinden worden in eigen fabriek op maat gezaagd.


Oppervlaktebehandeling, Verzinkt.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Herkenbaar aan de groene kleurcode (op de punt) . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Bekijk ons grote aanbod Bouten online! ModelbouwStaf, plaat, profiel, boutjes etc.


Elektrolytisch verzinkt draadeind en verlopen vindt u in het ruime assortiment van. M(meter) DIN9van Hoenderdaal voor € ,85! Artikelgroep, DRAADEINDEN DIN9M5. Lasaulec, de échte technische . Wij zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om ieders leven te verbeteren door het maken van vernieuwende producten.


Elke klus vraagt om zijn eigen materialen, daarom biedt Toolspecial Laser draadeinden en Moby draadeinden aan in verschillende maten en uitvoeringen aan. Gekartelde knop met draadstang. Inhoud consumentenverpakking, stuk.


Uitvoering, metrische draad over de gehele lengte zonder moer. D9DRAADEIND LENGTE METER NYLON PA 6. Op voorraad bij onze leverancier, levertijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts