vrijdag 31 juli 2015

Antieke sloten en sleutels

Vind antieke sloten en sleutels op Marktplaats. Verzenden eur - ophalen mag ook. Bekijk ook mijn vele andere advertenties. Ons sleutel en sloten assortiment onderscheidt zich door bijzondere en antieke en oude sleutels voor zowel restaurateurs en antiekhandelaars. Wij repareren tevens nog antieke sloten en sleutels die versleten of.


In het eigen werkhuis worden antieke sloten volledig gerestaureerd.

Start met bieden of verkopen op de Antiekveiling (hangsloten en sleutels ) bij Cata. Op de veiling van deze week: Fantastisch Frans slot - IJzer . Veel oude insteeksloten worden niet meer gemaakt. Wij krijgen bijna dagelijks klanten met oude meubel- of insteeksloten binnen die danwel . OUDE SLEUTELS EN SLOTEN OLD LOCKS AND KEYS. Heeft u bijvoorbeeld een antieke kast waar u de sleutel van wilt laten namaken?


Robuuste verweerde antieke sleutels en vintage hangsloten. Prachtig als decoratie voor je oude kast maar ook als kado voor het bruidspaar of nieuwe woning . Deze sloten , waarvan beschrijvingen bewaard zijn gebleven, werden in Egypte gemaakt om opslagplaatsen af te sluiten.

De houten sleutels waren naar onze . Sleutels voor oude en antieke meubelen. Wie op zoek is naar antieke meubelen denkt niet meteen aan de sloten. De kennis van onze sleutelmakers is net zo breed als hun vak: van antieke bezettingsleutels en - sloten tot de modernste elektronische transponder chipsleutel. Voor al uw sleutels en sloten hebben wij een oplossing. Onze specialiteit is het maken van kluissleutels , antieke sleutels en het repareren van antieke en niet . Voor een vitrinekast kiest u een ander slot dan voor een antieke dekenkist.


Het aanbod van een fysieke winkel is beperkt door de stellingruimte die beschikbaar. Wij hebben een zeer royale voorraad in meubelsleutels. Zowel voor oude en nieuwe meubels. Ook repareren wij antieke sloten en sleutels die bijvoorbeeld . Havekes is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om sleutels , sloten en. Voor het aankleden van uw nieuwe meubellijn kunnen wij u al het beslag leveren zoals de sloten , grepen en scharnieren.


Maar ook de sleutelplaten , schuifjes . Antiek , smeedijzeren hangslot met sleutels. Fraai hangslot in antieke stijl gemaakt van smeedijzer, . Oude sleutels, knoppen, sloten, ladegrepen. Antieke sloten sleutels sleutelplaten ornamenten.


Foto over Een stapel van oude en geroeste stootkussensloten en sleutels die bij een antiquiteitenmarkt verkopen.

Afbeelding bestaande uit geroest, roestig, . Nieuwe Korte Cilindersloten met de zelfde sleutels. Denk onder meer aan sleutels , sloten , sleutelplaten , deurschuifjes,. In de slotenmakerij kunnen uiteraard diverse types sleutel gekopieëerd worden. Roest verwijderen van sloten en sleutels. Demonteer dan de sloten en breng deze naar onze werkplaats in Nijmegen.


Wilt u een sleutel laten bijmaken voor bijvoorbeeld een antieke kast of. Vrijwel elke sleutel wordt voor u gedupliceerd door Slotenexpert Meijering. Laat uw sleutels bijmaken of sloten vervangen bij slotenmaker Decabooter Kortrijk.


Vaak kunnen we met behulp van dat nummer een nieuwe sleutel maken. Wij zijn in de wijde omgeving de specialist in cilindersloten. Zoekt u sleutels voor een antieke kast, of voor welke toepassing dan ook, wij willen u . U dacht veilig bezig te zijn door uw sleutel aan de binnenkant van uw slot te. Het kopiëren en vervaardigen van nieuwe en oude sleutels is voor ons geen enkel probleem.


Zij zijn vaak afkomstig uit antieke meubels, oude grachtenpanden die de . De eigenaar, de heer Aurik, spaart al vele jaren diverse antieke sloten , sleutels , kluizen enz. Alles wat maar met hang en sluitwerk en cilinders te maken heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts