woensdag 15 juli 2015

Kleine ratel

Kleine ratel , past in uw broekzak… Meer. Voor de professionele sleutelaar zijn deze kleine ratels onmisbaar. Maar ook de professional thuis kan niet zonder.


Het ergonomisch gevormde geheel geeft . Ratels van verschillende merken zoals Hazet, BGS, Kraftwerk, Laser Tools.

Omdat de moersleutel verstelbaar is kun je deze zowel voor grote als kleine moeren. Vanwege de ratel aan de binnenkant van de ring hoeft deze sleutel niet . Snelle levering - Gereedschapcentrum. Ratel koopt u bij Gereedschapcentrum.


Toolpack portfoliotas voor klein gereedschap en tablet 360. Professionele Micro-Tough ratelsleutel met systeem om doppen snel te. Ratelsleutel met fijne vertanding waardoor een.

Losse ratels , doppen, wringijzers en adapters:U bent nu bij: DoppenZie ook: Ratels WringijzersBit-aandrijversSpeciale doppenSlagdoppenBougiedoppen en. Bovendien vindt u diverse andere gereedschapssets met ratels en doppen in de rubrieken gereedschap sets in modules, gereedschaps koffers, -kisten en . Een ratel is een stuk gereedschap waarvan de werking wordt bepaald door het ratelmechanisme. Vind ratelsleutel op Marktplaats. Een bekend voorbeeld is een ratel voor dopsleutels, waarmee. Wij hebben onder meer doppensets, steeksleutels, ringsleutels, tangen, een groot aantal doppen en ratels en nog veel meer Kraftwerk tools.


Spanbandratels, verzinkte Ratels , RVS Ratels , hier online bestellen in onze webshop. Deze bit- ratel heeft een fijnmechanische vertanding van ratel mechaniek, kleine terughaalhoek van 6° en kan snel omschakelen van links- naar rechts draaiend . Topkwaliteit Stahlwille ratels zijn bij ons ook per stuk leverbaar. Ideaal voor werk in zeer kleine ruimtes dankzij de platte kop met omschakelring.


BGS XXL Kracht Bitset, 16-delig voor trucks, landbouwvoertuigen, etc. Hoogkwalitaiteve kleine ratel , te combineren met mm band: de oplossing voor alles wat vast moet zitten in huis, tuin, werkplaats, op uw aanhangwagen of . Steek ratelsleutel (KHR) - RVS - mm. Kan iemand mij aangeven waar ik dit moet zoeken?


De Twist Action is een oplossing voor iedere autotechnicus, die met de ratel net niet bij een boutje kan komen. Misschien is de ratel te kort of is .

Uiteraard is dit maar een kleine selectie uit ons zeer uitgebreide programma. Een gewone ratel heeft veel ruimte nodig om bouten en schroeven goed aan te. De ratel is massief gesmeden van het supersterke chroom-molybdeen.


Set met de meest gebruikte kleine dopmaten en veelvoorkomende bits. Spanband met ratel voor het veilig en stevig vervoeren van zware ladingen! Ruim assortiment spanbanden voor de laagste prijs! Via de bijbehorende ratel kun je met kleine draaibewegingen veel kracht zetten. Dopsleutels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten (4-30mm).


Blijf van de twee kleine stelschroefjes op de derailleur af. Die zijn alleen bedoeld om de derailleur te begrenzen. Bezoek Fabory en koop Ratels en nog veel meer andere kwalitatieve. Omschrijving mm omkeerbare ratel. Door de tanden draait de ratel zeer soepel.


Hand gespoten kunstaas van Sybe. Gebruikt: heel oude kleine ratel , werkt perfect, Bpost 5. Overig) - Te koop voor € 2in Roeselare. De ratel met fijne vertanding, snel omschakelen van links- naar rechts draaiend met de schakelhendel en heeft een kleine terughaalhoek van 6° en is hierdoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts