woensdag 1 juli 2015

Handgreep antiek

Vind antieke handgrepen op Marktplaats. Vind handgrepen antiek op Marktplaats. Greep motief bloem 64mm antiek. Ebbenhouten (schuif)raam grepen. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.


Een elegante handgreep afgewerkt in antiek messing.

Handvat voor de antieke voordeur, deurgreep van ijzer. Prachtig zwaar handvat van massief ijzer, kleur is antiek -bruin. Het ruwe oppervlak en glans past zowel in een lichte als donkere keuken.


Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Op zoek naar een moderne handgreep met een antieke finish? Ga dan voor greep Wendy messing antiek ijzer 1mm. Dit handvat is gemaakt van messing.


Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten, kunt u het beste een deurgreep of schuifdeurkom monteren.

Deze antieke handgreep heeft een lengte van 200 . Om een schuifdeur helemaal compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan. Dit product is voorzien van een antiek finish om een authentieke uitstraling te . Deze smeedijzeren meubelgreep heeft een bijzonder uiterlijk door de gedraaide greep. Classic greep 9x160x175mm Donker antiek brons dgh. Deze meubelgreep in antieke uitvoering heeft een lengte van 1mm . Hengelo (O), de gratis marktplaats.


INTERSTEEL Deurgreep 196xmm, antiek roest. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Keller Keukens greep boring 1mmmetaalzwart antiek. Ze komen inclusief bijbehorend tasje. Relinggreep, metalen greep , greeplijst en nog vele meer - de keuze is aan u. Ontdekt onze vele verschillende.


Metalen greep , Koperkleurig antiek , Mat. Zoals antiek : een ijzeren, van hoge kwaliteit,. Deze worden zonder bevestigingsschroefjes geleverd.


Deze rubriek is uitgesloten voor eventuele . Antiek strijkijzer met houten handgreep.

Prijsinformatie: Prijs per stuk: €. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Deze prachtige Ib Laursen handgreep. Bijna al onze greepjes zijn handwerk waardoor er kleine verschillen kunnen zijn in uitvoering, kleur of afwerking. Bij het bestellen van grotere . Schelpvormige antieke handgreep voor deuren en lades.


Deze retro schelpvormige handgreep zorgt voor een leuke uitstraling van je meubels. Het bijzondere deurbeslag in smeedijzer en antiek messing trekt automatisch de ogen . Handgrepen slijpen in glas gebeurt d. In ijzer en koperUit sets worden geen losse verkocht. De handgreep zelf is van gedreven zilver en rijk uitgevoerd. Voor maar US$60 Koop de antiek messing keramisch ventiel 1-gats wastafelgarnituur kraan met enkele handgreep - antiek koper van DealExtreme nu met . Set landelijke deurkrukken model Doge - antiek brons Deze deurkruk set is uitsluitend bedoeld voor gebruik op draaideuren. De greep is gemaakt van messing . Groothandel voor decoratief meubel- en keukenbeslag.


Wij hebben een eigen unieke lijn replica deurbeslag ontwikkeld en daarvoor uitsluitend oude en antieke modellen gebruikt. Deurbeslag, deurklinken en handgrepen direct uit voorraad leverbaar. Deurbeslag de specialiteit van De Galanterie, wij zijn gespecialiseerd in oude en antieke. Reparatie van de handgreep en algemene reiniging van Franse sabel.


Reconstructie van de gedeeltelijke verdwenen handgreep van antieke rapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts