donderdag 9 juli 2015

Draadstriptang

Een draadstriptang is een soort tang bedoeld om een stukje isolatiemateriaal te verwijderen van een elektriciteitsdraad. Het hefboommechanisme wordt bij een . Op zoek naar draadstriptangen om isolatiemateriaal van elektriciteitsdraden te halen? Draadstriptang online kopen in de webshop Datona.


Kabelstripper, draadstriptang en automatische striptang: GAMMA heeft het.

Bekijk het assortiment striptangen in de bouwmarkt en online. Sterk en duurzaam gegoten frame met instelbare striplengte. Op de stripbladen staan de AWG-aanduidingen voor draadformaten. Instructievideo behorende bij lesmateriaal voor de opleiding Elektrotechnisch Installeren van technische.


Automatische Draad Striptang Met Kabelkniptang - Striptang - Voor Kabel - Max. Stevig uitgevoerde automatiche striptang Hoge kwaliteit strip tang voor . Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` DRAADSTRIPTANG `.

In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen. Deze Q Works draadstriptang is gemaakt van koolstofstaal en heeft een bimateriale handgreep. Delivery Time: Beschikbaarheid: Op voorraad . De tang is automatisch instelbaar en . Als het gaat om professioneel draadstrippen, kunnen wij de kleine automatische draadstriptang van Knipex aanbevelen. AUTOMATISCHE DRAADSTRIPTANG GISS.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Sonic automatische draad striptang. Bijzonderheden: Deze automatische . VDE online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning. Voor enkel-, meer- en fijndradige kabels met kunststof- of rubberisolatie max. Met de automatische draadstriptang van Giss heb je een ideaal gereedschap.


De isolatiemantel van elektrische draden kan men met een draadstriptang knippen en aftrekken. Een ( draad)striptang oftewel afstriptang is een soort tang, bedoeld om het omhullende isolatiemateriaal te verwijderen van een .

De striptang is voorzien van mm dikke, gehard stalen bladen, een extra sterke vergrendelmechanisme zorgt voor gemakkelijk strip actie. Gereedschap voor het verwijderen van kabel isolatie. Voorzien van twee-componenten handgreep met stootnokken. Behalve de gewone draadstriptang beleef ik heel veel plezier van de Weicon Super knippen en instelbaar strippen voor alle soorten draa . Tbv het strippen van massieve draad van - mm.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Sorteer op: Populariteit, Nieuwste. Producten getagd met draadstriptang (1). SP Tools - Nautic line automatische draadstriptang.


I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie più avanzate per garantire un alto . Zelfopenend met veer en stelschroef. V-vormige mesjes tbv het strippen van een- en meeraderige kabel met kunststof isolatie. Uw partner voor handel en industrie. Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis.


Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en isolatie van uw huis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Ingestelde filters: Filters wissen x. De traditionele striptang wordt ook wel draad striptang of draad stripper genoemd en wordt specifiek gebruikt voor het strippen van elektriciteitsdraden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts