vrijdag 17 juli 2015

Nylondraad

Wij beschikken over een ruim assortiment nylondraad op arm-ring-spoel of op normale spoel. De nylondraad is verkrijgbaar in verschillende lengtes en wordt . Een spoel met transparant nylon draad. Ideaal om bijvoorbeeld ballonnen mee op te hangen.


De dikte van het draad is ongeveer 7 . Nylondraad is doorzichtig en valt soepeler dan staaldraad.

Je kunt het gebruiken bij eenvoudige rijgpatroontjes zoals bloemetjes. Transparant nylondraad is een dun draa dat toch heel stevig is. Geschikt voor het rijgen van (fijne) kralen, het maken van mobiles en andere projecten. Het nylondraad van Nature is 15m lang en heeft een dikte van 6mm.


Het draad is geschikt voor verschillende toepassingen. U gebruikt het bijvoorbeeld voor . Stevig rijgdraad voor armbandjes, kettingen en enkelbandjes. Werk het nylondraad af met knijpkralen en . Koop online uw ballon benodigdheden.

Bekijk ook de creatieve ideeën met . Wij hebben een ruim assortiment met o. Een echte must have bij het maken van een presentatie. Beschikbaarheid: Niet in voorraad. Verwante zoekbegrippen: Paasdecoratie, Pasen, ophang decoratie, paasversiering, paasboeket, . Rol van meter met stevig nylondraad , dikte 1mm. Zo is deze supersterkte draad een handige basis om parels op te rijgen. Zwart nylondraad , mm, meter.


Nylon-draad x 1meter 1kg, op arm-ring-spoel. Deze vervangende Nylon trimmerdraad heeft een lengte van meter en heeft een dikte van 3mm. Voor weinig plaats innemende en matig kronkelende leidingen.


Nylon draad kan 5kg dragen dus je kunt er meerdere lampionnen aan hangen. Touw nodig voor verpakkingen of nylondraad om iets op te hangen? NellieSnellen de website voor al uw hobbyproducten en hobbyartikelen. Dit transparant witte nylon draad van 50m heeft een afmeting van (d) 25mm.


Kralen Sieraden - Bram Molenaar is gegarandeerd de goedkoopste kralenwinkel van Nederland! Hier vindt u alles om uw eigen sieraden te maken. Makita maaidraad is door zijn lange levensduur ideaal voor de professionele gebruiker.


Meter doorzichtig nylondraad voor het ophangen van suncatchers.

Lengte meter Breukbestendig kg geschikt voor een hangende last tot 1kg. Voor DIY en semi-professionele graskantsnijders. Elastisch nylon draad 5mm (92cm). Een rol gecoat nylondraad van meter. Vertalingen in context van nylondraad in Nederlands-Engels van Reverso Context: De verpakkingen worden gesloten met metalen krammen met behulp van . Draadspoel met nylondraad 4mx65mm.


Sieraden zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van iedere cultuur. Bestel deze rol met 1meter transparant nylondraad bij lampionwebshop. Voor 16u bestel dezelfde dag verstuurd. Blister ronde nylondraad OZAKI - Lengte: m, Ø: mm Meer info. Blister vierkante nylondraad OZAKI - Lengte: m, Ø: 00mm Meer info.


Etalagedraad van het merk Ledent, geschikt voor vislijnen. Deze nylondraad staat bekend om zijn hoge treksterkte en goede weerstand tegen knopen. Silent Originele nylondraad - Silent Draaddikte: 2. Deze vierkante getorste draad is zeer stil in gebruik.


Andere klanten kochten ook: spuiten disposable discardit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts