maandag 7 december 2015

Foto's ophangen zonder gaten muur

Woon jij in een (huur)huis waarbij het niet toegestaan is om gaten in de muren te boren? Dan vraag je je misschien af hoe je dan wel op een . Daarom onze gouden tips voor een prachtig werk zonder gaten in je muur. Na het lezen van deze blog kun jij iets ophangen zonder te boren.


Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.

En je hebt geen gat in de muur als je het voorwerp weer van de muur afhaalt. Wil je een schilderij ophangen maar liever niet in de muur boren? Je kunt een bestaande of een eigen foto of afbeelding kiezen. Een schilderij ophangen zonder te boren klinkt ideaal. Maar het is zonde een gat te moeten boren in de wand om het schilderij op te hangen.


Objecten kun je nu veilig ophangen zonder te boren en je hebt er geen kluservaring voor nodig. Je kunt tijd besparen, schade vermijden, en je gereedschappen . Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur , zonder gereedschap.

Dus nooit meer aan de slag met een boor of hamer en nooit meer gaten in je muur. Heb je eindelijk die posters en prints in huis, staan ze een beetje te verstoffen tegen de muur. Je wilt ze namelijk wel ophangen , maar gaten in de muur boren is . Met de innovatieve bevestigingssystemen van tesa behoren lelijke gaten in de muur tot het verleden, maar ben je wel altijd verzekerd van . Ik laat je zien hoe je simpel en snel muurdecoratie ophangt, zonder gaten te boren!


Snelle Stylingtip: Muurdecoraties ophangen ZONDER te boren! Ik ben van plan om één muur vol te hangen met allerlei verschillende fotolijstjes. Het laat ook geen grote gaten achter. Ik hing een toffe klok, posterlijst en tijdschriftenrekje op met klevende spijkers van tesa, dus zonder.


Samen met tesaⓇ hebben we vijf manieren gevonden om wanddecoratie op te hangen, zonder te boren. Kaders aan de muur zonder gaten in de muur. Fotolijsten ophangen zonder gaatjes in je muur. Kies een mooie fotolijst uit zodat je favoriete foto nog meer schittert in je woonkamer, bureau, . Wilt u uw schilderij ophangen zonder gaten in uw muur te boren voor schroeven?


Bekijk de ophangoplossingen en -producten van Artiteq. Houd wanneer je meerdere lijsten wil gaan ophangen de volgende stelregel aan : hang. Het is ook mogelijk je fotolijst op te hangen zonder gaten in je muur te .

Geen inspiratie meer voor het ophangen van fotolijsten? Hang lijstjes in uw huis of kantoor op aan de muren , zonder spijkers, schroeven en zonder schade aan de muren met. Zonder gaten of vlekken op de muur. Volg deze makkelijke stappen en leer hoe je fotolijstjes zo mooi en origineel op kan hangen. Ik las iets over Tesa Powerstrips, iemand ervaring mee?


Het gaat om kleine fotokaders van 10x15cm, . U schilderde net de muren en nu wilt u natuurlijk uw schilderijen en fotokaders terug ophangen. Ik ga binnenkort op kamers en wil de muren wat opvrolijken door wat. Bestaan er ook andere mogelijkheden om dingen op te hangen zonder gaten te.


Maar wanneer het niet is toegestaan in jouw huis om gaten in de muur te boren of wanneer je. Het ophangen van decoratie zonder gebruik te maken van spijkers is namelijk. Muur stuken Opberg tips Tips bij het onderhouden van jouw buxusboom Tuintips Verven, schilderen en verf tips Verwarming Vloer leggen Woonkamer . Een dierbare foto , grappige quote of bijzonder schilderij: ze verdienen het om gezien te worden. Een handige manier om de gaten op juiste plek te boren is alle. Wie zegt dat een lijst altijd aan de muur moet hangen?


Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Ik wil gewoon iets wat in de muur kan en de schilderijen hoog houdt. Bij het schroefsysteem worden er gaten in de hoeken van de poster.


Pixum Wanddeco zonder wandbevestigingssysteem ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts