maandag 14 december 2015

Ketting kettingzaag stihl

Kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor meer informatie over welke maat jij . Selecteer hieronder de gewenste lengte en type beitel (Rapid Micro/Rapid Super). Zie de productinformatie voor toelichting. De keuze van de juiste ketting is van groot belang om efficiënt met de motorzaag te kunnen werken.


STIHL biedt voor elke toepassing, voor elke . Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons . U bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een sneller levering. De juiste zaagketting kiezen is de voorwaarde om efficiënt te werken met een motorzaag. De shop voor al uw kettingzaag benodigdheden. Stihl zaagblad of zaagketting kopen? Profiteer van onze staffelkortingen tot vanaf zaagkettingen ! Beschrijving: kettingzaag zaag kettingblad voor stihl ms2ms251c inch kettingzaag specificatie:.


Stevig en hoog belastbaar; Extra smalle zaagsnede ; Terugslagarm. Tijdens het werken met de motorzaag wordt de ketting warm en zet de ketting een beetje uit. Daarom moet ze van tijd tot tijd bijgespannen worden.


Op zoek naar STIHL kettingzagen Bekijk de ruime collectie van goedkope kettingzagen en bestel direct voordelig online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts