vrijdag 4 december 2015

Stiga rolbezem

Stiga villa zitmaaier frotmaaier. De borstel is naar links en rechts verstelbaar. Dankzij het brede aanbod aan accessoires is uw Park of Villa het hele jaar door bruikbaar. Gootborstel voor veegmachine met opvangbak.


STIGA sneeuwschuif villa 107cm. Rolbezem 150cm breed diameter 52cm passend aan een Giant loader. Degelijke accu maaier met Lithium-Ion accu en kunststof chassis dat niet aan corrosie onderhevig is. Door de bijgeleverde mulchplug te plaatsen in de machine . Nettogewicht kg Afmetingen verpakking (LxBxH)6X 3X 335 . Grote diameter van bezem zorgt voor een goede veegcapaciteit. Aanbouw rolbezem met opvangbak voor JOHN DEERE.


NIMOS Onkruidborstelmachine Mug HA Rolbezem. Voorzien van een extra breed mulchmaaidek met messen! Veegmachine Lansto 1 100cm breed rolveger, rolbezem. Met het Stihl multisysteem pakt u op een flexibele manier de meest uiteenlopende opdrachten bij het gazononderhou de bodembewerking . Bekijk kaart van Kleinhesselink B. Machines zijn uit te breiden met diverse werktuigen bezem , bladblazer etc. Koop en verkoop tweedehands tuin-en-park-machines op Trucks.


Gebruikt (3) Nieuw (2) Demo (1). WOLF-Garten UF-M Buiten Hard bristle Staal Metallic, Rood bezem Metallic. Overigen Roo Rubberschuif, Prijs: 2EUR. De beste tweedehands veger resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Perfekte maaitechniek van één . Maar ook werken met de poepzuiger, bladblazer en rolbezem. Motor rolbezem rolborstel nieuw en gebruikt motorbezem wordt te koop en te huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts