maandag 28 december 2015

Chemische plug

Hello Folks, Ik moet in de keuken enkele hangkastjes ophangen in een snelbouwbrik. Nu heeft een kennis van mij mij chemische pluggen. Boordiameter bij gebruik chemische ankers aug.


Met hoeveel chemische ankers een balkdrager vastzetten nov. Soms is een traditionele mechanische bevestiging niet voldoende.

Chemische ankers alleen voor beton? Dan biedt een chemisch anker soelaas. Bijvoorbeeld om een draadstang of wapeningsstaaf . PontMeyer heeft voor het verankeren van diverse doeleinden meerdere soorten chemische ankers in het assortiment. Ankerplug voor chemische ankers.


Voor de sterkste verankering bent u bij Mapeco aan het juiste adres! Ontdek ons ruime aanbod chemische ankers online of in een van onze . De spanningsvrije verankering in ongescheurd beton.

Voorzien van Duitse DIBt- goedkeuring. Kleine rand- en hart-op-hartafstanden mogelijk. Simpel indraaihulpstuk voor klopboormachine bij een volle doos . De werkwijze van het chemische anker in dagelijks taalgebruik: met een kitpistool wordt een speciale pasta in een boorgat gespoten, waarna een bout of plug.


Fischer anker chemisch RM 10B stuks. Een breed assortiment chemische ankers - onze injectiemortels zijn ook ontworpen voor wapeningstoepassingen en kunnen worden gebruikt in beton, . Schroeven en bouten moeten stevig in de muur. Het toepassen van chemische ankers in de bouw is tegenwoordig niet meer weg te denken.


Naast een hoge belastbaarheid biedt dit verankeringsysteem tal . Verlijmen onder alle weersomstandigheden. Het verwerken van chemische ankers in de winter roept regelmatig vragen op. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Alles moet een keer vast gezet worden, boren - plug - schroef en zo doen we.


Statische mengers voor chemisch anker. Nylon pluggen voor chemisch anker. Een chemisch anker zorgt voor een sterke verbinding tussen het geboorde gat in beton, steen, gipsblokken of andere constructie materialen en een stalen .

Mengtuiten voor chemisch anker - stuks. Gebruik de filter aan de linkerzijde van de pagina om . De chemische ankers in deze webshop zijn van het gerenomeerde merk fischer. De glazen capsules zijn gevuld met een chemische samenstelling die bij de . Ik moet weldra een stalen kolom chemisch verankeren met bouten van 12.


FISCHER capsules voor chemische ankers o. Kunsthars en harder in glazen capsule. Een chemisch anker is een draadstang verankerd in volle of holle structuur door het samenbrengen van twee producten die na een chemische reactie . Styreenvrije injectiemortels in koker met mengtuit geschikt voor de meest gangbare kitpistolen. Het chemisch anker van Soudal wordt gebruikt voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers en betonstaven in zowel volle als holle . Lasaulec, de échte technische groothandel. De chemsiche ankers zitten per in een doosjes.


Snelle levering van chemische ankers op IJzerwebshop. Bij IJzerwebshop hanteren wij een snelle levering, uitstekende garantie en goede service. Artikelomschrijving, chemisch anker. Breng simpelweg de glascapsule van het chemisch anker in het gat in de muur in, en verbrijzel die vervolgens met de beitelpunt . Haxo heeft een ruim assortiment bevestigingsmaterialen. Topkwaliteit voor een scherpe prijs!


Voor het spanningvrij bevestigigen in beton en steen van draadstangen RGM. Zeer hoge toegestane belasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts