dinsdag 29 december 2015

Big bag afval praxis

De Praxis Bouwafvalzak kan een gewicht aan van 15kilo en heeft een inhoud van 10liter. Dat is ruim voldoende voor al het afval dat vrijkomt bij . Topprotect big bag 1500kg exclusief zand. Geschikt voor een capaciteit tot maximaal 1. Voorzien van dubbele veiligheidsstiksels.


Ben jij één van die doe-het-zelvers die ook grote klussen doet? Dan ken je het probleem van bouwafval. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een.


Bestel uw Big bags online, vul deze zelf met afval en wij halen deze weer op. BigBag Bouwafval BigBag Puin BigBag grofvuil. GP Groot hanteert vaste all-in prijzen, incl. Huur een container bij Praxis , Gamma of Karwei. Maar deze opvouwbare afvalzak , ook bekend als een ´ big bag ´, is in verhouding een stuk . Je weet dus op voorhand wat de kosten zijn voor het afvoeren.


Onze all-in tarieven zijn inclusief Btw, transport (plaatsen en ophalen), verwerking van het afval , . In heel Nederland een 1mBig Bag bestellen schoon puin. Online de beste kwaliteit 1mBig Bags schoon puin! Wie sloopt of bouwt, heeft afval.


Je mag het ook niet als grofvuil aan de weg zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts