donderdag 20 april 2017

Afzetlint 500 meter

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Rol afzetlint onmisbaar voor het afzetten als u bijvoorbeeld gaat werken met een steiger. Maar ook veel gebruikt bij evenementen en wegafzettingen.


Dit supersterke afzetlint wordt onder andere gebruikt voor het tijdelijk afbakenen van bepaalde gebieden. Wordt geleverd als doos met hierin 5meter afzetlint.

Sterke en scheurvaste rol veiligheidslint voor het afzetten en markeren van locaties. Zwart-Geel gestreept afzetlint in dispenserdoos. Het afzetlint is centimeter breed en een rol bevat 5meter lint. Afzetlint voor alle doeleinden. Nu te koop voor slechts €1per rol.


Klik op de afbeelding voor Gallery. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder .

Breedte: milimeter Lengte: 5meter Geleverd in handig afrolkarton Alles in verkeersborden en wegbebakening. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Rood en wit afzetlint op een rol van 5meter , extra zware kwaliteit. Waarschuwwingsband afzetlint 5meter gelamineerd pe-folie verouderingsbestendig.


Ideaal voor het afzetten in een veeleisende omgeving, bijvoorbeeld voor langdurig buitengebruik. Koop direct in onze online shop ! Meter KNLTB Tenniskids afzetlint. Ook in 1meter uitvoering leverbaar. Kunststof afzetlint op een rol van 5meter. Geschikt voor het versperren van een verboden gebied.


Ook ideaal voor het markeren van een parcours. Super sterk afzetban afzetlint van niet milieu-belastend kunststof folie in geblokte uitvoering, dus neutraal van richting. Beide zijden bedrukt met waarschuwingsstrepen.


Dit afzetlint is gemaakt van dun lichtgewicht PE, vrij van PVC. Hoogwaardig afzetlint vervaardigd van een sterke HDPE-folie. Met deze afzetlint op rol van 5meter kunt u razendsnel een gebied afzetten of een looproute begrenzen.

Nu online te bestellen in onze webshop! Extreem sterke roo witte afzetlint vervaardigd uit unieke kunststoffen, waardoor deze niet uitrekt. Grote rol rood wit afzetlint voor het afzetten en markeren van gevaarlijke situaties. Kabellevert voor de laagste prijs en binnen uur.


Rood wit afzettape met een lengte van 5meter , wordt geleverd in kartonnen afroldoos. Extra robuust rood-wit afzetlint wordt op tal van plaatsen gebruikt, van bouwplaatsen tot sportevenementen en van festivals tot wegafzettingen. Verpakkingsmiddelen waarin asbesthoudend materiaal is verpakt, moeten worden voorzien van wettelijk voorgeschreven waarschuwingsstickers of - etiketten. Geelzwart afzetlind met Ctereprint logo Rol lengte 5meter. Ons geel-zwarte afzetlint wordt gebruikt voor het snel en tijdelijk afzetten van bijvoorbeeld parkeerplaatsen en andere gevaarlijkse . Rol van 5meter afzetlint in de kleur rood . Met het uitrollen van één rol kun je dus vele meters uit de voeten.


Ons lint heeft een hoge kwaliteit, . Deze rol markeerlint bevat 5meter lint. Tevens wordt afzetlint veel gebruikt in de evenementenbranche, bijvoorbeeld bij het afzetten van parcours of het reguleren van publiek. Hierdoor kunt u gevaarlijke situaties voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts