vrijdag 28 april 2017

Staartheng scharnieren

BSW staartheng 1mm verzinkt. Dit kun je bereiken door speciale scharnieren te plaatsen. Je kiest dan een kruisheng of een staartheng. Dit soort hengen is robuust en stevig.


QlinQ rvs staartheng , mat geslepen, met vaste roestvaststalen pen en verzonken schroefgaten. De staartheng is gemaakt van verzinkt metaal en geschikt voor binnen gebruik. Sterke staartheng , voorzien van zwarte poedercoating.


De maat L is de gehele lengte van het scharnier. Hier vindt u alles op het gebied van staarthengen. Alle scharnieren zijn van hoge kwaliteit en voor verschillende toepassingen geschikt, zowel voor binnen als voor buiten. De afgelopen jaren heeft Breuer . Er bestaat een zeer grote variatie aan scharnieren , waardoor het.


Deze staartheng is een type scharnier voor onder andere kastdeuren. STAARTHENG Z BOCHT M VASTE PEN GEBICHR 1MM, Informatie. Op de deur gemonteerde scharnieren waarvan een of beide bladen verlengd zijn om extra bevestigers aan te kunnen brengen.


In deze categorie vindt u scharnieren en diversen. Wij leveren vele soorten en afmetingen scharnieren , staarthengen en grendels. Weergave: Sorteer producten op:.


Staartheng verz 150x38x0mm - Gb staartheng verzinkt 150x38x0mm. Bekijk de verschillende uitvoeringen van dit product. Plaats eventueel meerdere varianten in één keer in uw kruiwagen. Totaal geselecteerde uitvoeringen: 0. STAAL, VERZINKT, GEEL GEPASSIVEERD.


Met bevestigingsgatenLet op: GROOTVERBRUIKInhoud (per verpakking): a stukInhoud . Staarthengen : toepassing staartheng ▻ De meest complete ijzerwarenshop van de Benelux ▻ 10. De scharnieren van Praxis zijn van roestvrij staal en zeer geschikt om bijvoorbeeld deuren of luiken mee te bevestigen. Materiaal: staal cobalt verzinkt.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . Op zoek naar stijlvol hang- en sluitwerk? Weijntjes heeft een groot assortiment direct op voorraad.


Scharnierpen rvs tbv scharnier 89x89x2. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Vormann staarthengen. Terug naar productoverzicht Staarthengen.


Politiekeurmerk veilig wonen, Nee. Inbraakwerendheidsklasse Niet van toepassing. Twee scharnieren om de zelfgemaakte vaste hor draaibaar te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts