dinsdag 25 april 2017

Moerkappen

Zoekt u moerkappen om schroeven netjes weg te werken? De ijzerwinkel heeft moerkappen in verschillende maten en kleuren. De beschermende doppen bieden uitstekende . De kappen kunnen buiten worden gebruikt en zijn strak . Lasaulec, de échte technische groothandel. Een compleet assortiment afdekkappen voor o. Bestel uw schroef, bouten en moerkappen eenvoudig en snel online.


Technigro is leverancier van industriële afschermingen, afzuiginstallaties en rubber- en kunststofproducten. Ter bescherming van de Mmoeren van het kantelanker hebben wij moerkappen. Worden gebruikt op een UNF of metrische bout of moer. Geschikt voor binnen of buiten, strak passend op een Mmoer. IJzerwaar biedt professioneel bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, bouten, ringen en moeren tegen zeer lage prijzen aan aan bedrijven en particulieren.


Materiaalkwaliteit: Polyethyleen, nette afwerking voor bouten . Deze uitvoering beschikt over een in hoogte verstelba. Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met PayPal Veilig . Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. M Profiel Kunststofdop Kleur Zwart Passend voor M Profiel mm breedt. Voor het voorkomen van schade in de loods! Beschermende kap voor op moeren M(steeksleutel 13).


Moerkappen Mzwart per stuks. Levert een groot assortiment aan beschermdoppen, diverse moerkappen (waaronder ook telescopische), beschermdoppen voor . BoltRex - RS Bout- en moerkappen type SWR. Voor esthetische ronde afwerking, corrosiebestendighei persoonbescherming en antivandalisme. Skiffy levert hoogwaardige moeren en moerdoppen, moerkappen en aanverwante artikelen van metaal en robuust kunststof.


Deze moerkappen worden gebruikt op een UNF of metrische bout of moer. KARWEI afdekkapje Mzwart (stuks) kopen? Nieuw in ons assortiment: anti corrosie 6-kant snapkappen. Kantelplaat, draadeinden Mx 5mm, moeren, ringen, moerkappen.


Set kantelplaat met bevestigings materiaal passend bij. De standaard moerkap is verkrijgbaar in . Om het product vast te zetten in een harde ondergrond. De keilbouten dienen om dug-outs, banken en . Uw betrouwbare en flexibele B2B leverancier van kunststof, rubber en metalen producten.


U kunt hierbij denken over tie-rips, bouten en moeren, kasteel pen en het kasteel vere, moerkappen en Boyler. Wij leveren zorg ijzerwaren en . Alles is uiteraard keurig afgewerkt met doppen en moerkappen. Het verzinken van staal zorgt ervoor dat roest wordt voorkomen en dat het staal daardoor lang . Uitvoering met onderlegring escherming leveraar. Speciale uitvoeringen met ijvooreeld klemming op draadeind ipv moer, op aanvraag leveraar.


Trendy Fischer Met Kap Ffsk Verzinkt Schroeven With Afdekkap Schroef. Cheap Spit Schroef Metaal With . Moeren om schroeven te bevestigen zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Online vind je alle soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts