donderdag 13 april 2017

Makita klopboormachine hp1631k

Lichtgewicht klopboormachine , breed inzetbaar. Gecontroleerd boren door variabele elektronische toerenregeling in de schakelaar. Dit is een zeer goede machine voor een zeer bescheiden prijs. Compact, een krachtige motor en goede prestaties als klopboor. Makita is niet voor niets één van . Geschikt voor 2Volt wisselstroom.


Met variabel toerental, ideaal voor in-en-om het huis. De machine wordt geleverd met een koffer, maar zonder verdere extra . Hij heeft een vermogen van 7watt en is daarmee breed inzetbaar. Bestel deze vandaag nog bij Mtools. Het is mogelijk om gecontroleerd te boren door de variabele . Deze bijzonder compacte en krachtige klopboormachine is een robuuste constructie met metalen tandwielhuis voor een uitstekende warmteafvoer en . In zeer goede staat, geen mankementen. Hoeft niet persé weg maar ik heb hem over.


Vooral geschikt voor boren in hout, metaal en steen. Onze keuze voor een klopboormachine op netstroom voor de af-en-toe klusser. Met veel vermogen en LED- verlichting. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg?


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Je kan hiernaast (als je ingelogd bent) makkelijk een vraag stellen. Sterke en complete klopboormachine met (veiligheids)slipkoppeling.


Op hoog toerental zeer geschikt. Prima boormachine voor all-round werkzaamheden. Wordt geleverd met een koffer met handig opbergvak voor accessoires. Snoer is aan de korte kant maar . Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis . Klopboormachine 7Watt Nu met gratis borenset!


Koop met zekerheid voor de beste prijs! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


MAKITA HP1631K 2V (KLOP)BOORMACHINE . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts