maandag 3 april 2017

Krachtvermeerderaar gedore

Momentvermeerderaar DREMOPLUS ALU DVI. De aluminium behuizing zorgt dat het gereedschap maar liefst. GEDORE Technag, onderdeel van de Duitse Gedore -groep, is importeur van handgereedschappen en richt zich op de Nederlandse markt. Vind krachtvermeerderaar op Marktplaats.


Met deze sterke krachtvermeerderaar van Bgs gereedschap kunt u eenvoudig vastzittende wielmoeren van vrachtwagens,bestelwagens en industriele . Technische informatie, - Heavy Duty krachtvermeerderaar , zowel rechts- als linksom te gebruiken. KTX Stiftsleutels Torx met T-greep Gedore. Eigenschappen: - Heavy Duty krachtvermeerderaar , zowel rechts- als linksom te gebruiken: - Enkelvoudig gelagerd planitair tandwielstelsel: - Vermeerdering . Breed assortiment kwaliteitsproducten voor de industriële markt. Hydraulische onderdelen, aggregaten, motordelen voor machinebouw, . Krachtvermeerderaar , 3-dlg, 1:(zoekresultaten). ProductomschrijvingLichte en compacte modellen voor onderhoudswerkzaamheden aan . Nieuwe en gebruikte momentsleutels wordt te koop aangeboden op Werktuigen.


En deze professionele veelzijdige krachtdoppen en momentsleutel kunt u snel . Ontbrekend: gedore gedore zoeken - Speurders. Bekijk het ruime assortiment van o. Verder biedt Gedore de mo- gelijkheid om de mechanische krachtvermeerderaar samen met de momentsleutel te kalibreren. Dremoplus Alu is geschikt voor . Gedore Tang voor binnenspannende borgringen vorm C. Bahco automotive krachtvermeerderaar.


U Sleutels met dubbele ratel en schaalverdeling in Lbf. Afslagsleutel voor een laag koppel, met vaste ratel. De ratels, schroevendraaiers en tangen van Gedore vond ik zelf niet.


Handgereedschappen Gedore Dopsleutels Gedore Dopsleutelsets Gedore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts