vrijdag 27 oktober 2017

Boorkop b16

De Güde Boorkop Bis geschikt voor Güde kolomboormachines. Kies links de juiste opname cone voor jou machine. Let op, de prijs kan veranderen in. Bohrfutteraufnahmen MK - B16.


Toepassing: Boorhouder adapter DIN 238.

Voor de opname van boorkoppen op boormachines en draaibanken. Boorstift voor boorhouder MKB16. Extreem hoge nauwkeurigheid geschikt voor CNC machines en machinebewerking centers. Standaard snelspanboorhouder, lichte uitvoering, FORMAT Uitvoering: sleutelvrij en zelfspannend. Bereik 1-mm aansluiting B-16.


Arbor Morse Taper MtAs voor Boor Persen Draaibanken Spindel. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Wees de eerste om dit product te beoordelen. De boorhouder voor elke toepassing. Met inwendige schroefdraad voor hand- of stationaire . ROHM BOORKOP SUPRA SNELSPAN 0-B- Biesheuvel Techniek webshop. Essentieël te gebrui- ken bij aankoop van tafel- of kolomboormachine met variabele . Snelspan boorkop met geïntegreerde kegeldoorn. Lichte uitvoering voor handboormachines . Sleutelloze boorhouders met metalen behuizing.


One-welding, specialist in verkoop van lasapparaten, plasmabranders. Tandkransboorhouder 1-13mm met opname B16. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Is uw boormachine toe aan een nieuwe boorkop ? U kunt hier een nieuwe boorkop bestellen in verschillende uitvoeringen. Met boorkopsleutel en in snelspan. Bij het nameten leek de conische diameter ca.


Rschacht past op alle Bridgeport of soortgelijke stijl machines.

Vervaardigd uit gelegeerd en gehard staal . Ook Röhm Prima-S BBoorhouder bestel je bij Lasaulec. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Bestel de SNELSPAN-STANDAARD BOORKOP 0-16MM, Bonline bij Lecot.


Categorieën: BBoorkop , Spangereedschappen. Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren boor- en schroefmachines. Goedkope Boorhouder Van Metabo Voor Slechts € 4- Werkdagen Vóór 16: Besteld = Morgen al in Huis -Dat is ToolExperts.


Brutoprijs, , Nettoprijs, Totaal excl. Ik wil er graag een nieuwe boorkop inzetten maar ik krijg de oude er niet. Ik heb wel een idee , het is een bopname van de boorkop dan. Holzmann MK - Bboorstift met lip Opname: MK Boorkop opname: B. HBM R- BOpnamestift met Draad Technische gegevens van de HBM R8 . High performance- snelspanboorhouders met binnenconus SBF.


Dit is een boorkop met een conische aansluiting B16. Een degelijk zeer veel gebruikt . Adviesprijs: € 14(per 1).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts