maandag 23 oktober 2017

Pluggen

Om een schroef of bout in een muur of wand te bevestigen heb je een plug nodig. Schroeven en bouten moeten stevig in de muur. Vind de juiste: hollewandplug, slagpluggen gipsplaatplug, Fischer pluggen.


Een plug is een hulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aan elkaar bevestigen van een object aan een niet-elastisch materiaal. Pluggen worden aangebracht in .

Om schroeven te bevestigen in een muur of wan heb je pluggen nodig. Het type wand bepaalt welke plug je nodig hebt. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan pluggen. Wanneer je iets aan de wand wilt bevestigen, zijn pluggen vaak onmisbaar.


Belangrijke informatie en adviezen over pluggen en de bevestiging met pluggen. Lees hier meer en welke soorten pluggen er beschikbaar zijn. Wat wij aanbieden is een uitgebreid assortiment van meerdere soorten.

Elke soort plug heeft zijn specifieke . De Gyproc-schroefplug, de Gyproc-wandplug, de Gyproc-plafondplug. Goed gekozen - we vergelijken hoe groot ze zijn en welke je nodig hebt voor welke klus. Bekijk ons assortiment en bestel de juiste plug voor jouw bouwmateriaal. Het woord pluggen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.


OF gewoon een bakje kopen waar het gecombineerd i zit, die zijn er over het . Van lichte tot zware bevestigingen en van standaard bevestigingen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Kwalitatieve totaalverdeler voor bouw en industrie. Mapeco, het beste voor de vakman. Je nieuwe kunstaas koop je direct online bij raven.


Raven heef een ruim aanbod pluggen en Jerkbaits voor het . Je wil een schilderij ophangen op een dun muurtje? In dit overzicht vind je de pluggen die niet mogen ontbreken in de gereedschapskoffer van de doe-het-zelver. Koop producten uit het Ankers en pluggen -assortiment in de Würth-webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze producten!

Toepassingsgebied: - Voor het bevestigen in verschillende soorten holle en volle bouwmaterialen: - Voor gebruik met hout- en spaanplaatschroeven: - Ook . Deze pluggen zijn voorzien van bolle wiebelogen, wat een extra aantrekkingskracht geeft. Bekijk ook het onderstaande filmpje, en let op de aantrekkelijke ogen. Op onze klustips lees je een eenvoudige oplossing voor dit probleem.


Er zijn veel zaken waar je op moet letten als je gaat werken met pluggen. Leer meer over de soorten pluggen en hoe je deze dient te gebruiken. Een van de oudste pluggen in het assortiment van Salmo. Goede aerodynamics, sterke actie en bewezen kleuren.


Wat kan je aan een muur ophangen? Even iets aan de muur ophangen … In ieder huis . Lichte ankers voor installatie, elektro en afbouw bevestigingen in materialen zoals gips, gasbeton, kalkzandsteen en metselwerk. Jackmoon pluggen voor waterdichte doorvoeren voor HDPE buis, eenvoudig te monteren en zowel verwijderbaar als herbruikbaar. Ontdek de verschillende soorten Willco pluggen om de isolatie te verankeren in de ondergrond. IJzerwaar biedt professioneel bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, bouten, ringen en moeren tegen zeer lage prijzen aan aan bedrijven en particulieren.


Many translated example sentences containing pluggen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. In de jaren vijftig was er in Amerika veel te doen over die illegale vorm van platen pluggen. Op dit moment lijkt het verschijnsel de kop . Hier vindt u gedetailleerde technische informatie over onze producten.


Ook vindt u hier informatie over veilighei verwerking en certificering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts