dinsdag 10 oktober 2017

Klopboormachine beton

Boren in beton ; met het juiste gereedschap een fluitje van een cent. Maar wat is precies het juiste gereedschap. Je wilt boren in steen of beton , gebruik je dan een klopboormachine of een boorhamer?


Wat is eigenlijk het verschil tussen die typen . Met deze 600W- klopboormachine kan je schroeven en boren in hout, metaal of kunststof. Dankzij de impactfunctie boor je ook zonder… Meer. Ik heb echter enkel een klopboormachine en geen boorhamer.


Ik lees dat dit laatste veel geschikter is voor beton. Maakt Bosch boormachine speciaal voor Hubo ? KlopBoormachine posts aug. Een boormachine is een multifunctioneel apparaat. Je kunt met een boormachine ronde gaten boren in hout, metaal en baksteen en zelfs in beton en harde . Een klopboormachine is een variant van de elektrische boormachine.


Lees hier welke boormachine u nodig heeft (voor uw klus). Een gat boren in een plafond van beton zal meestal niet gaan met een . Met de keuzehulp van KARWEI weet je welke boormachine je voor welke klus kunt gebruiken. Hierdoor is het boren in beton ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts